Aniston

Citroën DS5 Design 5

Kan mode og biler forenes? Og hvordan ser det i så fald ud?

Nej, dette er ikke den nye DS5 ... Dette er en af de helt gamle DS-modeller. Og den er SÅ fin! - Citroën DS5 Design 5 Nej, dette er ikke den nye DS5 ... Dette er en af de helt gamle DS-modeller. Og den er SÅ fin!
Normalt beskæftiger vi os ikke vanvittigt meget med biler her på redaktionen.

Men når Citroën inviterer til bil-event i modens tegn, så er vi naturligvis til stede! For når mode og bildesign forenes kan det faktisk kun blive interessant.

Således troppede vi op ved Design 5 i Lokomotivværkstederne på Vesterbro forleden til lidt af en bil- og modefest.

Tøjdesign og bildesign
Anledningen for festen var en designkonkurrence blandt nogle af Danmarks dygtigste tøjdesignere. Og konkurrencen gik ud på at matche Citroëns nye DS5 med et sæt tøj.

Den udfordring havde designerne bag Wackerhaus, Spon Diogo, Tabernacle Twins, Bibi Ghost og Anne Sofie Madsen taget op.

Citroën-sættet
Showet blev præsenteret af den altid smukke Andrea Elisabeth Rudolph, og der blev sparket dæk og beundret både tøj- og bildesign hele aftenen.

Den fine pris, som blev uddelt af et dommerpanel, der blandt andre bestod af Christian Stadil og Lotte Freddie, gik til et farverigt og meget "Citroënsk" outfit fra Tabernacle Twins. Men de øvrige bud var også fantastiske på hver deres facon.


Se alle sættene, den nye Citroën DS5 (vis den evt. til kæresten) og dyrk de cool omgivelser i galleriet. Og ja, der er også billeder af toilettet!!
ANNONCE
Vinder-outfittet på "car-walken" - Citroën DS5 Design 5 Vinder-outfittet på "car-walken"
Vibe Lundemark fra Tabernacle Twins løb med Design 5-prisen - Citroën DS5 Design 5 Vibe Lundemark fra Tabernacle Twins løb med Design 5-prisen
Del

Seneste nyt

Annonce