Aniston

Cirkus Krone

Starter dette års Danmarks turne den 16 april, med et dobbelt jubilæum.

I år er det 25 år siden cirkusdirektør Irene Thierry tog over efter sin far, den legendariske markedsgøgler og rekommandør Regner Thierry, som stiftede Cirkus Krone for 70 år siden.
Cirkus Krone
Godt nok er der langt fra 40'ernes legendariske fupnumre "Se Kristus for 50 øre", "Danmarks første fjernsyn", eller "De første kannibaler i Danmark" - som publikum elskede markedsgøgler, stepdanser og rekommandør Regner Thierry for  til indholdet i Cirkus Krones jubilæumsprogram anno 2009. Men for familien bag Cirkus Krone er varemærket stadig cirkus med hjertet.

16. april tager Regner Thierrys datter, 61-årige Irene Thierry, hul på sin 25. cirkussæson som direktør for Danmarks måske nok mindste, men hyggeligste cirkus, som hun selv ynder at sige det. Men ét er størrelsen af cirkusteltet. Noget andet er omfanget af og kvaliteten i de numre, som indgår i årets jubilæumsshow.  Jeg er pærestolt af det program, vi har sammensat i år, og jeg glæder mig især til at præsentere publikum for akrobaten og slangemennesket Jian Luo fra Kina, der om nogen kan lære os danskere noget om, hvordan vi kommer ud af røret, siger Irene Thierry, med et glimt i øjet. - Der er ikke blot tale om kinesisk perfektion, men om en helt usædvanlig musikalitet i hans præstationer.

Tournéprogrammets øvrige udenlandske medvirkende er Jian Luos kone, magikeren og balancekunstneren Li Shen og Duo Bessogonov fra Tjekkiet. Konstantin Bessogonov kaster sig ud i halsbrækkende rullebræts-numre (Rola Bola) udført på ryggen af en motorcykel, og den elegante Ivana Bessogonov efterlader publikum måbende over sine uhørt hurtige og især usete kostumeskift.
ANNONCE
Cirkus Krone
Sønnerne med

Irenes søn, Frank Thierry, som de senere år har medvirket i Svendborg-revyen og Herning-revyen, er atter tilbage i manegen, hvor han blandt andet vil
I perioden 16. april til 19. september besøger Cirkus Krone mere end 100 danske byer og feriecentre i det jyske, fynske og sjællandske sommerland. Og fra vinterbasen i Them lyder det atter engang fra den jubilerende direktør: Mine Damer og Herrer: Der er altid en sol bag skyen! Og om lidt er Cirkus Krone i byen!

Læs mere på: cirkus krone
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce