Aniston

CIFF nærmer sig

Den 11. februar skydes messen i gang, som er med til at bestemme, hvad du skal have på i næste sæson - og der bliver bortauktioneret Happy Hearts.

I disse dage kridter den danske modebranche skoene og gør klar til CIFF, Copenhagen International Fashion Fair.
CIFF nærmer sig
Mode, mode, tøj, sko og accesories i lange baner, det er, hvad den danske modebranche kan se frem til ved CIFF i Bellacenteret fra den 11. til 14. februar.

Store dele af den danske modebranche vil være repræsenteret, og der vil blive købt og solgt i lange baner, så der også er varer i butikkerne til dig i den næste sæson.

En af dem, der glæder sig måske mere end andre, er designeren Suzanne Eis Benzon.

Hun er nemlig blevet udvalgt af CIFF til en event, hvor hun skal skabe en Happy Heart Parade.

De fleste kender måske Cow Parade, hvor kunstnere maler på store og små køer i plast, som så efterfølgende bortaktioneres til et velgørende formål.

I samme stil vil Suzanne Eis Benzon være på CIFF fra 11. til 14. februar og omdanne et stort antal af sine Happy Heart smykkeholdere i plast til unika skulpturer ved at bemale og udsmykke dem.

Eventen er et samarbejde mellem Dorthe Walbum fra Englebasserne.dk og CIFF, og alle produkter, der bliver skabt på eventen, vil blive solgt/bortaktioneret søndag den 14. februar kl 14.00. Hele indtægten vil gå til Foreningen for cancerramte børn.

Om Happy Heart smykkeholder  
ANNONCE
CIFF nærmer sig
Suzanne Eis Benzon designede den første Happy Heart smykkeholder på et tidspunkt i sit liv, hvor hun havde meget fokus på, hvor dejligt livet er. På det tidspunkt var hun på vej igennem et efterbehandlingsforløb for brystkræft.

'Der var god tid til at tænke, og jeg oplevede, hvordan rigtig mange slet ikke ser nuet og alt det dejlige, de har i livet lige nu, men bare haster afsted efter næste mål.  Jeg ville gerne give alle den gave, at de hver dag når at tænke på, hvor dejligt livet er. Happy Heart er ikke bare et smykkestativ til praktisk opbevaring. Med Happy Heart smykkeholder kan alle kvinder skabe deres egen flotte og personlige smykkeskulptur. De skal finde nogle af deres smykker frem, der rummer historier og minder. Måske et smykke de har fået af deres mand på en dejlig rejse, måske et smykke fra en kær bedstemor, der ikke er her mere. Ved at anbringe nogle af disse smykker på smykkeholderen bliver de dejlige minder og historier en del af hver dag. En del af nuet. Og giver alle disse kvinder mere livskvalitet,' fortæller Suzanne Eis Benzon selv om Happy Heart.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce