Aniston

Churros (Spanskrør)

Vil du gerne lære, at lave de vaffel spanskrør som man køber i Tivoli?

De fleste af os med en sød tand har smagt Tivolis vaffel-spanskrør, men de færreste af os ved, hvordan man laver dem. Og nej, det er faktisk slet ikke så svært som det måske lyder, eller ser ud til.
Churros (Spanskrør)
Jeg elsker personligt alt, der er sødt og derfor glæder jeg mig hvert år til at Tivoli skal åbne, så jeg kan komme ind og får de berømte "Spanskrør", men det bliver hurtigt dyrt i længden, hvis man skal tage til Tivoli, hver gang man får lyst til noget sødt.

Så jeg søgte lidt på nettet, og fandt en opskrift på disse vidunderlige Churros og for at gøre det ekstra lækkert har jeg selv tilsat et par ting.

Almindelige Churros:

Ingredienser:

  • 2 1/4 kop vand


  • 1 1/2 tsk. salt


  • 4 spsk. smør


  • 2 kopper mel


  • 3 æg


  • Vegetabilsk olie til friture stegning


  • Fremgangsmåde:

    Kom vand, smør og salt i en gryde. Kog det op og kom melet i. Rør godt rundt i det til du har en "bolle". Tag gryden af varmen og lad de køle 15-20 minutter. Hæld "bollen" i en skål og pisk (elpisk) de 3 æg i. Hæld rigeligt med olie i en gryde eller høj pande. Hæld dejen i en sprøjtepose og tryk dejen ud i lange stykker ca. 15 cm. Lad dem koge i ca. 6 min. Lad dem dryppe af og læg dem på fedtsugende papir.

    Server med sukker, kanelsukker eller rørt is.
ANNONCE
Churros (Spanskrør)
Mine Churros

Ingredienser:

  • 2 1/4 kop vand


  • 1 1/2 tsk. salt


  • 4 spsk. smør


  • 2 kopper mel


  • 3 æg


  • 1 tsk. Vanillesukker


  • chokolade stykker


  • Vegetabilsk olie til friture stegning


  • Fremgangsmåde: Samme fremgangsmåde som med de almindelige, her puttes der bare også vanillesukker og chokolade stykker i dejen.

    Servers med smeltet chokolade og drys kokos over.

Velbekomme
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce