Aniston

Christopher og Ariana Grande er i front for ny Reebok kampagne - Be More Human

Hvis du trænger til lidt ekstra motivation, så kig med her!

De fleste af os ved, at træning er godt for os. Det ved Christopher tydeligvis også, og derfor (og sikkert også af lidt andre grunde, men altså..) har han forlænget sit samarbejde med Reebok i en ny Be More Human kampagne, som sætter fokus på, hvordan træning gør os til bedre udgaver af os selv - både fysisk, mentalt og socialt. Og det lyder jo som noget, de fleste af os kan nikke genkendende til - uanset om du holder af at dyrke yoga, løbe en tur, løfte tunge ting eller noget helt fjerde. 

I kampagnen giver Christoffer et indblik i, hvilken betydning træning har for hans præstation i hans professionelle liv, hvor han skal være i form til at kunne optræde på en scene. Samtidig fortæller han, hvordan blandt andet træning har bidraget til den mentale styrke, som har ført ham til der, hvor han er i dag. Han fortæller: 

”Træning er en fast del af min hverdag, som minder mig om, at jeg skal være den bedste udgave af mig selv. Træning gør mig fysisk i stand til at levere en god oplevelse på scenen, og det giver mig et mentalt overskud, som holder mig målrettet og fokuseret, både i mit professionelle liv og privat. Med kampagnen vil jeg være med til at minde folk om at gøre sit bedste og være den bedste udgave af sig selv"

Og som om det ikke var nok, er også Ariana Grande at finde som ny partner for Reebok; hendes ønske er at inspirere til selvtillid og troen på sig selv. Ariana vil som ny partner supplere Reebok brandet med sin unikke og meget ligefremme attitude i løbet af det næste år. Ariana fortæller:

Ligesom Reebok brænder jeg for dem, som udtrykker sig selv, dem som hylder deres individualitet og dem, som skubber til grænser. Jeg er en forkæmper for dem, som accepterer dem selv, for hvem de er. Reeboks budskab om at opmuntre til selvtillid og troen på sig selv, er et budskab jeg selv praktiserer. Jeg er beæret over at samarbejde med et brand, hvis mission er at inspirere folk til at være den bedst mulige udgave af sig selv

Reebok har altså fået fat i to ret inspirerende mennesker i deres nye kampagne, og trænger du selv til lidt ekstra motivation, nu vinter og kulde nærmer sig med hastige skridt, så se kampagnevideoen herunder.

ANNONCE
&feature=youtu.be
Del

Seneste nyt

Annonce