Aniston

Christina Aguilera #2

Fra Poptøs til sexbombe, men hvad gemmer der sig under facaden… (del 2:2)

Christina Aguilera #2
En dæmper på teenpoppen.

20år gammel stillede Christina sig op til duetten "Nobody Wants To Be Lonely" sammen med Ricky Martin, denne sang var langt mere soulfuld end, hvad man egentligt var vant til fra Aguileras side.

Året efter dukkede hun så op igen, og denne gang fik hun pludselig stor opmærksomhed igen.

Lady Marmalade.

I 2001 kom film "Moulin Rouge" på det hvide lærred, den var et brag af en musical. Selve hovednummeret på soundtracket "Lady Marmalade" blev indspillet af 5 dygtige og dejlige sangerinder (Mya, Pink, Lil" Kim, Christina Aguilera og Missy Elliott).

Idet både sange og filmen handler om "glædes piger", skulle det også fremgå i videoen.
ANNONCE
Christina Aguilera #2
Der var megen kritik af den minimale og frække påklædning, men videoen blev alligevel et kæmpe hit. Christina havde nu fremvist en mere "seksuel" side af sig selv, og det var vist lige hende. For denne præstation blev alle fem "Lady Marmalade" tøser belønnet med en Grammy.

Hun skulle senere præsentere en award til et af MTV"s music-awardshows. Hvor hun dukkede op sådanne -->

Og den nye stil var hermed præsenteret.

Christina goes "Dirrty".

I 2002 fik vi så alle "chokket"!

Christina"s nye single "Dirty" kom på gaden, den blev et kæmpe hit, fyrene savlede og mange piger blev jaloux. Christina, der havde skiftet image, var blevet et kæmpe sexikon. I videoen vrider hun sig rundt iført næsten ingenting. Selv MTV måtte bede hende om at slette et par af scenerne i videoen (Selvom alle rappere må havde helt nøgne kvinder, med i deres musikvideoer.).
ANNONCE
Christina Aguilera #2
Christina Aguilera #2
Kvindelige budskaber.

Hendes nye album "Stripped" var langt fra den tidligere teenage pop, stilen var meget mere rocket, rå og uforsødet.

Da det hele var faldet til ro og folk havde vendt sig til den "nye" Christina, kom næste single "Beautiful". Denne gang var det en sang med budskab om, at vi alle er smukke, og videoen var langt mere nede på jorden. Den vandt mange forskellige priser, fordi budskabet ikke var til at misforstå, Christina viste, at det er lige meget om du er punker, homoseksuel, anoreksi offer, transseksuel, overvægtig, ja ligegyldig hvad du er så er du smuk. Endnu engang blev det til et kæmpe hit for hende, og blev mere anerkendt for sin stemme og synspunkter af flere generationer...

Hendes Tredje single udspil blev sangen "Fighter", et meget rocket nummer om, at det der ikke slår os ihjel, gør os stærkere.

Fjerde single på listen blev hiphop nummeret "Can"t Hold Us Down", om hvorfor kvinder bliver anset for billige og mænd ikke gør!?! Samarbejdet med Lil" Kim gav hende endnu et hit med et dybere budskab.

Den femte single fra pladen "Stripped" blev "The Voice Within", en smuk ballade om høre og stole på sig selv, endnu et godt budskab at få ud i verdnen.
ANNONCE
Christina Aguilera #2
Christina Aguilera #2
Aguilera har nu skabt en meget blandet fanskare, fordi hun har så mange forskellige kvaliteter, men hvad enten man kan lide hendes stil eller ej, så kan kvinden synge! Hun har en lang sangkarriere liggende foran sig, og det er vi mange, der er glade for.
Christina Aguilera #2
Christina Aguilera #2
Del

Seneste nyt

Annonce