Aniston

Christina Aguilera #1

Fra Poptøs til sexbombe, men hvad gemmer der sig under facaden… (del 1:2)

Christina Aguilera #1
De fleste kender Christina Aguilera, som pop konkurrenten til Britney Spears, der hittede med "Genie in a Bottle" tilbage i slutningen 90"erne. Christina holdt så en pause og vendte tilbage med et brag af et nyt sexet image og en langt mere rå stil... Men hvad gemmer der sig under facaden på hende?

Barndommen.

Christina Maria Aguilera blev født d.18 december, 1980 i New York, men hendes far Fausto Aguilera var emigreret fra Ecuador til staterne for at søge en militær karriere, så Christina og Moderen Shelly Fidler rejste lande og rige tyndt i de første 6 år af Christinas liv.

Parret fik endnu en datter, Rachel, men det gik ikke imellem forældrene og de blev skilt i 1986.

Moderen og døtrene flyttede til den lille forstadsby Wexford.

Konkurrencerne.

I 1988 i en alder af kun 8 år startede lille Christina på at melde sig til
I 1988 meldte hun sig til Star Search, en meget kendt talentkonkurrence ovre i staterne, hun stillede op med sangen "The Greatest Love of All". Desværre gik hun "kun" ind på en anden plads, men det gav hende mod og erfaring foran et stort publikum. I de næste par år fik hun så tjansen med at synge national sangen "The Star-Spangled Banner" før både Pittsburghs fodbold- og hockeyhold.
ANNONCE
Christina Aguilera #1
The Mickey Mouse Club.

I 1990 annoncerede Disney at de ledte efter nye, unge talenter til deres program og Aguilera meldte sig straks til en audition, men fik af vide, at hun desværre var for ung og fik derfor ikke en plads i showet. Men 2 år senere da hun var fyldt 12 år, kontaktede Disney hende igen og bad hende om at komme til en ny audition og denne gang var pladsen så sikret!

Desværre blev det kun til to sæsoner af showet for Christina, idet det blev lukket ned i 1994.

Tilbage til skolen.

Christina vendte nu på fuld tid tilbage til skolen, men hendes klassekammerater var alt andet end glade på hendes vegne over berømmelsen, de var så jaloux at hun blev mobbet og drillet. Det var så ekstremt at hun blev flyttet til en anden skole, men her gentog hele repertoiret sig atter en gang. Til sidst kunne Christina ånde lettet op, hun blev taget helt ud af skolen og fik privat undervisning i stedet.
ANNONCE
Christina Aguilera #1
Gang i karrieren.

I 1997 fik Aguileras agent skaffet hende en duet "All I Wanna Do" med japaneren Keizo Nakanishi. Christina kom med på hans turné i Japan, og da hun vendte tilbage til USA, startede Christina på at indspille et rigtigt demobånd, så hun kunne få en pladekontrakt.

I 1998 hørte hun endnu engang fra Disney, der stod og skulle bruge en solist til hovednummeret "Reflection" til soundtracket på deres nyeste tegnefilm "Mulan". Hun fik jobbet, som førte til hendes første plade kontrakt og allerede samme år gik hun i gang med at indspille debut"en "Christina Aguilera".

Pop sensationen.

I sommeren 1999 blev "Genie in a Bottle" udgivet, den toppede hurtigt hitlisterne og singlen blev solgt i over 2 mio. eksemplarer. Da debutpladen kom på gaden strøg den, ligesom singlen, direkte ind på nr. 1 på "The Billboard Chart" og solgte over 8 mio eksemplarer. De to singler "What a Girl Wants" og "Come On Over Baby" fik også begge fine placeringer i toppen af listerne.

Til The Grammy Awards" i 1999 havde alle regnet med, at det ville være den nye popsensation Britney Spears, der skulle løbe med Grammy"en for bedste nye artist, idet Aguileras album kun havde været på gaden i ganske få måneder, men i stedet blev en meget overrasket Christina Aguilera kaldt på scenen til afhentning af sin første Grammy. I det følgende år gentog hun succes"en og vandt p.g.a. sin spanske udgivelse "Mi Reflejo".
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce