Aniston

Christian Bitz omdanner Oslobåden til sundhedsbåd

Luk munden, let røven og bliv sund til søs er mottoet for turen!

Christian Bitz omdanner Oslobåden til sundhedsbåd
Sundhed skal smage og føles fantastisk og ikke baseres på hokus pokus-helse eller asketiske kostprincipper!
 
Det er et af de mantraer, som ernæringsekspert, foredragsholder, forfatter og forskningschef Christian Bitz arbejder efter.
 
Og nu tager han sin sundhedsrealisme med på Oslobåden, hvor han under et MiniCruise vil øse ud af sin viden, erfaringer og lærdomme.
 
MiniCruiset "Sudn til søs" indeholder ud over et foredrag med ernæringseksperten, også mulighed for at tage den nye sunde livsstil i brug med det samme, idet menuen om bord på Oslobåden for de gæster, der har købt ”Sund til Søs”-cruiset, vil være sammensat efter Christian Bitz’ retningslinjer.
 
Der vil desuden være mulighed for at dyrke både afstressende og opstrammende yoga på dækket af Oslobåden på hjemrejsen fra Oslo til København.
 
”Jeg ser frem til at få mulighed for at give gæsterne på Sund til søs-cruiset ’hele pakken’, dvs. både et motiveret foredrag og efterfølgende middag, hvor de vil opleve, at man rent faktisk godt kan lave sund mad, der smager så godt, at sokkerne blæser af af begejstring,” fortæller Christian Bitz om initiativet.
 
 
 
Sund til søs” MiniCruise sejler fra København den 19. april 2013 og indeholder, udover ”Sund til søs”-foredrag, 3-retters menu, morgenbuffet og yoga, også overfarten fra København til Oslo t/r samt syv timers ophold i Oslo. Se mere på DFDS Seaways' hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt