Aniston

CHI White Truffle Foundation

Ny foundation til lækre lokker.

Det er ikke hver dag, man støder på en foundation, som ikke skal bruges i ansigtet, men som faktisk er beregnet til håret.

White Truffle Foundation er dog en sådan - og det må siges at være en spændende (og anderledes) nyhed, som kun bliver mere interessant af, at den indeholder luksuriøse ingredienser som hvid trøffel og perlekompleks.

Foundation til håret
Når man får CHI White Truffle Foundation-emballagen i hånden, minder den mest af alt om en almindelig fast foundation eller måske en kompakt pudder.

Den kommer i en fin, rød "pudderdåse" med spejl i låget, men der holder lighederne med en pudder også op.

For i stedet for pudder indeholder dåsen en fin, fast og cremet foundation til håret.

Fingrene i produktet
Da jeg først gange fik fingrene ned i foundationen, tænkte jeg, at den måtte være belagt med noget, som gjorde, at jeg ikke rigtigt kunne få fingrene i produktet. Når man kører en finger gennem produktet, sker der nemlig ikke det store. 

Men hvis man kører fingrene i gennem og gnider det ud mellem hænderne og gentager et par gange, så får man en beskeden, men fin, mængde på hænderne, som man efterfølgende kan arbejde ind i spidserne på håret.

Blød, blød, blød
White Truffle Foundation er helt blød i konsistensen, og håret bliver også forbløffende blødt med bare en ganske lille mængde af produktet. Det er desuden nemt at fordele på spidserne og ret godt til lige at gøre nyvasket hår til frisure om morgenen. 

Det nye hårprodukt fra CHI har altså både en plejende effekt og kan bruges til lidt let styling.

Og så er foundationen nem at have med i tasken, fordi den ikke fylder mere end en pudder.


Farouk Royal Treatment by CHI White Truffle Foundation har en vejl. udsalgspris på 198 kr. for 12,5 g. Den forhandles hos udvalgte frisørsaloner. Nærmeste forhandler: tlf. 55 37 00 76.

 
ANNONCE
CHI White Truffle Foundation
Del

Seneste nyt

Annonce