Aniston

CHI Magnified Volume

Nyt plejesystem til tyndt og fladt hår.

CHI Magnified Volume er en helt nye serie med pleje- og stylingprodukter til hår, der har tendens til at virke fladt og tyndt.

CHI Magnified Volume
Vi skandinavere er kendte for vores kongehuse, det gemytlige temperament, mærkelige sprog og ikke mindst for vores lyse, slatne lokker.

Vi er ganske enkelt nationer med tyndt og kedeligt hår - men det kan der heldigvis gøres noget ved!

CHI har nemlig netop sendt en serie af volumenprodukter til det fine, skandinaviske hår på markedet, som skulle give fladt og kedeligt hår kamp til stregen.

Den nye plejeserie er parabene- og sulfatfri og går under navnet CHI Magnified Volume, fordi produkterne både giver mere volumen og glans.

Magnified Volume fra A-Z
CHI Magnified Volume Shampoo er første skridt mod mere voluminøst hår.

Den milde shampoo tilfører fylde og løft til håret, og efterlader det blødt og glansfuldt.

Næste skridt er CHI Magnified Volume Conditioner, som er en fugtgivende og nærende balsam, der lukker og plejer hårstrået og samtidig tilfører håret fylde og løft uden at gøre det tungt.

Med CHI Magnified Volume Foam er det let at style det nyvaskede hår efterfølgende.

Den specielle dyse sørger nemlig for, at skummet sprayes direkte ind ved hovedbunden, hvor der er behov for fylde og løft - og netop denne spray løfter håret helt inde ved hovedbunden.

Til slut kan du giver håret en omgang CHI Magnified Volume Finishing Spray, som er seriens hårlak, der er modstandsdygtig over for fugt, og som giver det sidste pift af fylde, løft, glans og støtte.

CHI Magnified Volume-serien har en vejl. udsalgspris fra 163 kr. og nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 55 37 00 76.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE