Aniston

Channing Tatum

Den energiske bad boy

Hvis jeg siger: Høj, muskuløs, flot, sexet, fræk, sexede fodboldben, en begyndende Hollywoodkarrierer, model og "bad boy" uden lige, så er der kun ét navn, der passer på beskrivelsen; nemlig den lækre Channing Tatum, som kan få selv en uskyldig engels mund til at løbe i vand.
ANNONCE
Channing Tatum
Channing Bryan Isaac Tatum Anderson blev født den 26. april 1980, i den lille by Cullman lige udenfor Birmingham, Alabama.

Under hele sin barndom var han dét, man så pænt kalder "Et energisk barn", som ofte lavede ulykker. Hans forældre besluttede sig derfor for, at melde ham til
I niende klasse blev han sendt på militærskole, hvilket var utrolig hårdt, men som åbnede hans øjne op for dét at spillede fodbold. Hans mål for fremtiden var at blive god nok til få et af de berømte atletikskole stipendier.

Som han håbet, fik han på sit sidste år i high school et at de store og eftertragtede atletikskole stipendier til en skole i West Virginia. På denne skole lærte han blandt andet Kung Fu og Gor-Chor Kung Fu. Men den energiske fyr kedede sig noget så gevaldigt på skolen, så han droppede ud og prøvede lykken med flere forskellige jobs, både som byggeriarbejder, sælger og medarbejder i tøjbutik. 

Men det var ikke rigtigt noget for ham. Og det han mest af alt ønskede at bruge tid på, var at gå i byen og danse. Så det kom ikke som noget stort chok for hverken venner eller familie, da han blev valgt som danser i Ricky Martins video "She bangs".

Det fik flere agenter til at åbne deres øjne for denne lækre fyr, og det varede ikke længe før han underskrev en modelkontrakt. Han begyndte derfor som model og har lagt ansigt og krop til kendte mærker som; Abercrombie & Fitch, Nautica, Gap, Aeropostale, Emporio Armani, American Eagle, Pepsi og Dolce & Gabbana.

Modelkarrieren gik som smurt, men endnu engang kom den energiske fyr frem i ham, for selvom han fik alle de tilbud en model kan drømme om, ja så var det ikke nok for ham. Så han prøvede lykken som skuespiller og kom hurtigt med i tv serien CSI-Miami, og det førte ham videre til de rigtige film, og det er skuespiller karrieren han er i gang med at forfølge nu...

Filmografi:
  • Step up
  • She's the man
  • A guide to recognizing your saints
  • War of worlds
  • Havoc
  • Supercross
  • Coach Carter
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce