Aniston

Challenge accepted!

30 dage, alt for mange armbøjninger og forhåbentlig snart klar til bikini-sæsonen.

Nu skal det være slut med at sidde stille og drikke kaffe i de gode løbesko fra Merrell! - Challenge accepted! Nu skal det være slut med at sidde stille og drikke kaffe i de gode løbesko fra Merrell!
I går smed skønne Anne, der blogger på Whatwhenwhere.dk, en udfordring ud på Instagram: Hvem vil være med til at blive fit på 30 dage?

Og hvis der er noget, jeg vil, så er det da det!

En lidt smækrere krop ville bestemt ikke skade, og jeg kunne bestemt godt trænge til en opstrammer her og der.

Jeg har ikke tiden og kan ikke tage mig sammen til at løbe i fitnesscenter flere gange om ugen, og den eneste form for motion, jeg får, består i, at jeg cykler ALLE steder hen og tager trapperne til fjerde adskillige gange om dagen. Men hvis jeg skal se bare nogenlunde ud i bikini lige om snart, så er det bare ikke nok.

Udfordringen lyder overskuelig, tænker jeg, og jeg har allerede nappet "Dag 1" i dag. Mine ben bævrede efter de 50 squads, mine arme gav efter, da jeg nåede op på seks armbøjninger, men planken, den har en gammel yogarotte styr på!

Vil du være med? Så tag et kig på Whatwhenwhere.dk's opslag om udfordringen. Og fortæl endelig nedenfor, hvordan det går! Så kan vi heppe på hinanden :)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE