Aniston

Chad Michael Murray

Hottien fra One Tree Hill

Chad Michael Murray, den lækre og charmerende amerikanske model og skuespiller. Han fik sin debut i "Gilmore Girls" i rollen som "Tristan DuGrey", men de fleste kender ham som "Lucas Scott" fra "One Tree Hill".
Chad Michael Murray
Chad, som også bliver kaldt "The Chad", er født i byen Buffalo i New York. Allerede som 4-5-årig lagde han ud med at optræde med sang, dans og teater for hans relativ store familie, sammen med sine tre brødre og sin halvbror og søster. 
 
Han har ikke altid været rig og berømt, men derimod, var han, som mange andre unge knægte, avisbud. Derefter fik han job som 14-årig i en lokal doughnut butik, og senere fik han arbejde som receptionist i et limousinefirma.

Chad har altid været atletisk og har dyrket al mulig sport, lige fra soccer og volleyball til at stå på skateboard og træne i træningscenteret. På et tidspunkt overvejede den 15-årige Chad Murray, at gå over til fodbolden i high school, men skiftede mening efter et lille uheld ved Burger King hvor han brækkede næsen. Han måtte nemmelig en tur på hospitalet, og kom så til at snakke med en sygeplejerske som han blev meget inspireret af. Hun syntes at han skulle overveje at blive model. Han dog en drøm om at blive skuespiller, men tog model foreslaget til sig.
 
Den 183 cm høje Chad fik sin drøm opfyldt da han som 17-årig vandt et scolarship fra et modelbureau i Buffalo, og senere blev spottet af en agent fra Los Angeles.

Derfra gik det stærkt, han tog i 1999 til Hollywood, og kom til at stå model, blandt andet for Gucci og Tommy Hilfiger. Derudover var havde han nogle små gæsteroller i forskellige tv serier og film, blandt andet "Diagnosis Murder". 
 
Vi kender også den lækre Chad Murray fra tv-serien "One Three Hill", i rollen som den gode søn "Lucas Scott". Han har også spillet med i "House of Wax", hvor blandt andet Paris Hilton også spillede med, samt "A Cinderella Story" med Hillary Duff. Derudover har han også spillet med i "Freaky Friday" og "Megiddo", samt været gæsteskuespiller i utallige tv-serier.

Han beundrer skuespillerne Edward Norton, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Penn og Leonardo DiCaprio for deres skuespiller talent, og bruger dem som en stor inspiration i sit arbejde. 
 
Han er et forbillede for unge i dag, efter som han er med i anti-drugs projekter for unge i hans fritid. Den 16. april 2006 blev han gift med Sophia Bush, som også spillede med i "One Tree Hill", men de blev dog skilt igen efter tre måneder. Og på nuværende tidspunkt er han forlovet med den 18-årige Kenzie Dalton, som også arbejdede på tv-serien "One Tree Hill".
 
Dette vidste du ikke om Chad:
  • Han har fået lavet en næseoperation, dog ikke en skønhedsoperation, men efter at han havde et uheld på en restaurant hvor han brækkede næsen. Det var der han mødte sygeplejersken.
  • Hans yndlings accessory er en hamphalskæde hans far gav ham.
  • Han yndlings fodboldhold er The Buffalo Bills.
  • Hans favorit bog er "Chacher in the Rye" af J.D Salinger.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce