Aniston

Cavalli kavalkade i H&M

Italiensk design og glamour

Den 8. november 2007 er dagen hvor alle modedyr bør aflyse alle aftaler. Denne dag lancerer, den italienske designer, Roberto Cavalli sin kollektion for H&M i kun 200 udvalgte butikker verden over. Der er fremstillet en kæmpe kampagne for kollektionen, deriblandt en reklamefilm med kendte modeller og Cavallis familie og venner.

Roberto Cavalli er kendt for sine designs, der hovedsagligt består af sexede snit og dyriske prints. Dette er også grunden til at han ofte sammenlignes med en anden kendt designer, nemlig Gianni Versace. Cavalli er inspireret af sine omgivelser hjemme fra Italien, hvilket også afspejles i hans kollektion for H&M. Derfor, er den omtalte reklamefilm også skudt i Cavillis eget hjem i Firenze. Et andet karakteristisk træk ved Cavalli er hans luksuriøse livsstil, blandt andet som ejer af flere luksusvillaer i Italien. Det luksuriøse genspejler sig i H&M-kollektionen, hvor hensigten er at designet skal blande sig med købernes egen personlige stil.

Reklamefilmen er lavet af en svensk instruktør, Johan Renck, der blandt andet har instrueret musikvideoer for Kylie Minogue, Madonna, Robbie Williams og Beyoncé. Supermodellerne, der medvirker i reklamefilmen, tæller blandt andre; Lydia Hearst, Anna Tokarska og Jessica Stam.

For et modedyr er der længe til den 8. november 2007, derfor må smagsprøver være på sin plads; Her kommer først selve reklamefilmen. Dernæst følger, H&M samt Cavallis visioner omkring samarbejdet og kollektionen.
ANNONCE
Cavalli kavalkade i H&M
Cavalli kavalkade i H&M
Tjek om din H&M får Cavalli-kollektionen på http://www.hm.com
Del

Seneste nyt

ANNONCE