Aniston

Castus, Castus - Konkurrence!

Sunde og yummi mellemmåltider til voksne og børn. Vind hele sortimentet!

Castus, Castus - Konkurrence!
Inden jeg blev mor, røg der ofte en pakke Castus figenstænger med i indkøbskurven, så jeg lige havde en sund og lækker snack, som jeg kunne guffe i stedet for chokolade eller en lakrids.

Da jeg blev gravid, købte jeg endnu flere Castus figenstænger, fordi der ofte meldte sig en pludselig sult og sukkertrang, som gjorde det nødvendigt enten at guffe en figenstang eller en müslibar i en fart.

Og da jeg så blev mor, gik der ikke lang tid, inden sønnike fik smag for Castus figenstænger. Først i ganske små mængder - og nu i lige så store mængder, som moren tillader!

Og et par stykker om dagen bliver det nemt til, fordi de jo både smager godt, er sunde og nemme at have med i tasken eller pusletasken.

Når drengen bliver større og skal til at have madpakke med, så vil jeg nok også udnytte den nemhed, der ligger i de yummi stænger, fordi de lige er til at lægge ved madderne - og fordi de ikke smatter ud i tasken som eksempelvis mange typer frugt gør.

Ja! Jeg er Castus-fan!!
ANNONCE
Castus, Castus - Konkurrence!
Vind en gavepakke gavepakke
Er du også fan af Castus?

Så har du nu og frem til den 15. februar 2012 mulighed for at vinde en hel gavepakke fyldt med Castus-herligheder!!

Gavepakken består af intet mindre end:

Frugtstænger med Figen 1 stk.
Frugtstænger - Nøddemix 1 stk.
Frugtstænger med Jordbær 1 stk.
Frugtstænger med Pære 1 stk.
Frugtstænger med Banan 1 stk.
Frugtstænger med Abrikos 1 stk.
Frugtstænger med Blåbær 1 stk.
Frugtstænger med Figen & Fuldkorn 1 stk.
Frugtstænger med Jordbær & Fuldkorn 1 stk.
Frugtpålæg med Figen 1 stk.
Frugtpålæg med Jordbær 1 stk.
Frugtpålæg med Blåbær 1 stk.
Frugtrulle – Nøddemix 1 stk.
Økologiske Frugtstænger med Figen 1 stk.
Økologiske Frugtstænger med Jordbær 1 stk.

Deltag i konkurrencen nedenfor, svar på spørgsmålet, og skriv desuden gerne nedenfor i debatten, hvilket Castus-produkt der er din favorit og hvorfor :-)
ANNONCE
Castus med nøddemix er min absolutte favorit! Hvilken er din? - Castus, Castus - Konkurrence! Castus med nøddemix er min absolutte favorit! Hvilken er din?
Castus ...

... er ikke tilsat sukker. Produkterne indeholder kun det naturligt forekommende sukker fra tørret frugt

... indeholder ingen konserveringsmidler

... er rige på kostfibre

... indeholder ingen farvestoffer

... er gode til aktive børn og unge, som bruger meget energi på at vokse, lege og lære. De kan nemlig have svært ved at få tilstrækkelig energi fra hovedmåltiderne alene. Derfor er mellemmåltiderne vigtige. Frugtstænger fra Castus giver samme energi som et stykke frugt, men er praktisk indpakket og let at have med i skoletasken, til sport eller i madpakken

... indeholder nødder og tørret frugt, som det, Ifølge de officielle danske anbefalinger, er i orden at spise op til 30 g af om dagen (hver især).

... fås også i udgaver med 20 % fuldkorn. Det giver lidt ekstra godt at gumle på med alt det bedste fra frugt og fuldkorn

... er godt pålæg på grovbrød, rugbrød og knækbrød

... kan også bruges som smagsgiver i bagværk, som ingrediens i sundt slik og ovenpå yoghurt eller havregryn i stedet for rosiner og nødder
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce