Aniston

Carte D'Or sommernyheder i egoist-størrelser

Du behøver ikke at dele!

Er det ok at være egoistisk bare en gang i mellem? Også når man har et barn og en mand, som man ellers bør dele alt med? 

Ja, gu er det så!

Carte D'Or har denne sommer lanceret et par helt nye isvarianter i små portioner, som man gerne må nyde helt selv! Ren hyldest af de små ego-trip i livet. Og jeg kan li' det!

De nye varianter er en Bourbon Vanilla flødeis og Strawberry sorbetis. Og de kommer i mindre bægre, der lægger op til at nyde dem helt selv - om ikke andet så over flere aftener på sofaen.
ANNONCE
De nye "egoistiske" isvarianter fra Carte D'Or: Vanilie flødeis og jordbær-sorbet. - Carte D'Or sommernyheder i egoist-størrelser De nye "egoistiske" isvarianter fra Carte D'Or: Vanilie flødeis og jordbær-sorbet.
Ikke nok med, at størrelserne lægger op til ren nydelse, men det gør smagsvarianterne også.

Vanilla Bourbon er meget tæt på den bedste vanilieis, jeg nogensinde har smagt. Den smager af ægte vanilie og er helt blød og cremet i konsistensen.

Strawberry Sorbet er en meget blød sorbet, som smelter på tungen, og som smager syrligt-sødt af sommer.

Og bare rolig ... Har faktisk delt lidt med familien også. Kunne ikke lade være!


De nye Carte d’Or pints med 450 ml. jordbærsorbet og vanilieis forhandles i alle større supermarkeder til en vejl. udsalgspris på 26,95 kr. 
ANNONCE
Muligvis en af de bedste vanilieis, du kan købe ... - Carte D'Or sommernyheder i egoist-størrelser Muligvis en af de bedste vanilieis, du kan købe ...
Sorbet og solskin holder! - Carte D'Or sommernyheder i egoist-størrelser Sorbet og solskin holder!
Bourbon Vanilla fra Carte D'Or er også perfekt til kage! - Carte D'Or sommernyheder i egoist-størrelser Bourbon Vanilla fra Carte D'Or er også perfekt til kage!
Del

Seneste nyt