Aniston

Carte d'Or i portionsbægre

Is til mig, mig, mig, mig, mig ...

Carte d'Or i portionsbægre
Jeg er vild med is! Lige så snart foråret viser sig en smule, så farer jeg ud og finder mig en dejlig is. 

Derfor var jeg også spændt som en lille pige, der venter på rutschebanen, da jeg blev præsenteret for Carte d'Ors nye varianter i portionsbægre, der er lige til at sidde og guffe på altanen på en forårsdag. 

Del kun, hvis du vil
De nye Carte d´Or-varianter har en helt perfekt størrelse, hvis du skal spise is alene. De indeholder nemlig gode 450 ml.

Desværre måtte jeg dele mine bægre med både mand og søn, men det kunne også fint lade sig gøre uden, at vi blev uvenner. De kan altså godt deles - uanset om man vil det eller ej ...

Frugtig yoghurt
Der er fire nye varianter i de nye, egoistiske størrelser: To lette og frugtige og to mere klassiske, flødeid-varianter.

Den ene af de frugtige varianter hedder Yoghurt Forest Fruit og er en lækker frisk yoghurtis, der smager meget af frugt.

Den er samtidig let, fordi den er baseret på yoghurt. Og så er jeg crazy med, at der er hele små syrlige bær i den. Lige min type is!

Smelter på tungen
Den anden er en Blackcurrant Fruit Ice, som er helt blødt og sorbet-agtig.

Den smelter på tungen og smager rigtig meget af bær. Men er du ikke til det, eller til sorbet, så vil du ikke få megen glæde af den.

Men er du til friskhed og lækre bær samt sorbet, som er så blød, at den glider af skeen af sig selv, så prøv den! Den er fresh!
ANNONCE
Carte d'Or i portionsbægre
Choko-licious
Carte d'Ors nye is i portionsbægre findes også i en Chocolate-variant. Samme gode størrelse, men en helt anden smagsoplevelse end de to øvrige.

Det er en rig chokoladeis, der smager lige tilpas meget af chokolade, og som er virkeligt god at spise bare sådan. Men med en lille klat flødeskum og en old school, men stadig velsmagende, isvaffel er den heller ikke at kimse af.

En ret klassisk chokoladeis - i den bedre ende af skalaen.

Italiensk dessertoplevelse
Den foreløbigt sidste (ja, for jeg håber, der kommer flere varianter) Carte d'Or i portionsstørrelse er en tiramisu-is.

Den smager ganske let af den klassiske blanding af kaffe og likør, men er ellers frisk og kan også spises af folk, der måske ikke er stor-fans af den italienske dessert, som den bliver serveret, når man får den på helt traditionel facon.

En lækker og lidt anderledes is, der smager rigtig lækkert med en kop kaffe "on the side".
ANNONCE
Del

Seneste nyt