Aniston

Carries dagbog

Den 8. juni udkommer Carrie Bradshaws dagbog, og du har chancen for at vinde den lige her.

Ansiton.dk er i det ultimative Sex and the City-humør og fejrer derfor filmen og udgivelsen af bogen "Carries dagbog" med en dejlig konkurrence om den nye bog af Candace Bushnell.

ANNONCE
Carries dagbog
Kvinden bag de super kendte Sex and the City-klummer er klar med intet mindre end Carries dagbog, som udkommer på dansk den 8. juni.

"Carries dagbog I" er den første af to bøger om Carrie Bradshaw fra Sex and the City og handler om hendes ungdomsår på high school - længe før hun møder de tre veninder og soulmates Samantha, Miranda og Charlotte i New York.  

Dagbogen følger Carrie Bradshaw som tredjeårselev på high school i den lille by Castlebury, hvor hun drømmer om to ting: At få en kæreste og at blive forfatter.

Med sin unikke stil og væremåde skiller hun sig ud på skolen, og hun er bestemt ikke en del af den populære klike på skolen, som er anført af cheerleaderne og sportsstjernerne.

Til gengæld har hun en gruppe af bedste venner, med hvem hun deler hemmeligheder, drømme, erfaringer med drenge og sex.

Sammen med sine to søstre bor Carrie Bradshaw hjemme hos sin far, som er videnskabsmand. Og selv om Carries far regner med, at hun skal på college, har hun indsendt en novelle til en forfatterskole i håbet om at blive optaget efter dimission. Men skuffelsen er stor, da hun får afslag.

Drømmen om en dag at flytte til New York og blive forfatter lever dog stadig.

Vind "Carries dagbog I"
Sex and the City-feberen raser i hele verden - og også her på Aniston.dk, hvor du frem til den 16. juni 2010 kan deltage i konkurrencen om bogen "Carries dagbog I" af Candace Bushnell.

Klik her for at deltage.
ANNONCE
Del

Seneste nyt