Aniston

Carmella DeCesare

Playmate Of The Year 2004

For at glæde - og pleje - de mandlige læsere her på Aniston.dk, så vil der fremover, et par gange om året, være lidt guf, bestående af en lækker babe, til alle jer fyre, der alligevel tosser rundt herinde!
Carmella DeCesare
Carmella DeCesare er født den 1. juli 1982 i Avon Lake i Ohio. Men hun er mere en blot en playmate, da hun er en tøs, der faktisk har noget mellem ørerne. Hun elskede at gå i skole, så hun fortsatte fra high school til college, hvor hun studerede business administration.

Men bag overfladen på den flittige og lærevillige pige, var drømmen om at blive en berømt model.

Reality Shows

Tidligt i 2002 besluttede hun sig for at tage tyrene ved hornene og gøre noget ved drømmen. Hun stillede op i et reality show, "Who Wants To Be A Playmate Centerfold?"

Dette show blev efterfulgt af Playboy Magazine's jagt på "Miss July". Carmella DeCesare kom i finalen, men hun følte, at showet gravede for meget i hendes privatliv, så hun valgte at forlade det!

Da Playboys grundlægger, Hugh Hefner, hørte, at Carmella DeCesare havde forladt showet, inviterede han hende til sin fødselsdagsfest. Her overtalte han hende til at få taget nogle testbilleder.

Playmate Of The Year

Herefter gik det slag i slag for Carmella DeCesare. Hun blev "Cyber Girl of the Month" i februar 2003, "Playmate of the Month" i april 2003 og endelig "Playmate Of The Year 2004".

Tjek galleriet med nogle af de lækre billeder af hende...
ANNONCE
Del

Seneste nyt