Aniston

Carlsberg Nordic

Mindre alkohol, mindre fedt - men stadig rigtig meget øl.

Carlsberg Nordic
Carlsberg Nordic
Carlsberg Nordic
Jeg kan godt lide en god øl. En pilsner, straight up, kan være rigtig god i mange sammenhænge. Og ofte vælger jeg faktisk en øl over et glas vin.

Men alkoholfri øl har aldrig været min store fetich. Jeg er simpelthen endnu ikke blevet præsenteret for en øl uden alkohol, som rent faktisk smager af øl.

Derfor var det også med en vis skepsis og nysgerrighed, jeg tog til frokost med Carlsberg for at prøve deres helt nye lavalkoholiske øl Carlsberg Nordic.

Carlsberg Nordic er en øl til alle de situationer, hvor vi rigtig godt kunne drikke en øl, men hvor vi egentlig ikke burde: Før vi skal køre bil, til frokosten med kunden, når vi skal operere en motorsav (ja, det gør jeg tit) etc.

Den indeholder blot 0,5 pct. alkohol og har et langt lavere kalorieindhold end en almindelig øl. Og netop de to ting gør det jo umiddelbart til en kedelig øl. 

Men det er det slet slet ikke! Carlsberg Nordic smager faktisk rigtig fint. Specielt den blå, Carlsberg Nordic Gylden Bryg, falder rigtig godt i min smag som pilsner-fan, mens Carlsberg Nordic Blond er mere frisk i smagen med citrus- og ingefær-noter.

De nye Carlsberg Nordic er netop landet på hylderne i supermarkedet, så af sted efter en bajer, inden du skal hente poderne i børnehaven. Du må godt!


Carlsbergs Nordic Gylden Bryg og Blond forhandles i supermarkeder landet over til vejl. pris 8,50 kr. for både dåser og flasker.  
ANNONCE
Carlsberg Nordic
Carlsberg Nordic
Del

Seneste nyt