Aniston

Campari Limited Edition

Verdenskunstneren Romero Britto har dekoreret flasken - og du kan vinde den!

Campari Limited Edition
Campari kunne sidste år fejre intet mindre end 150 års fødselsdag.

Denne store dag udmøntede sig blandt andet i, at tre af tidens toneangivende kunstnere hver skabte et kunstværk, der blev afbilledet på et begrænset antal Campari-flasker i en begrænset periode.

Det var så stor en succes, at Campari i år har fulgt op med endnu en spændende kunstners værk på etiketterne af et begrænset antal flasker til et begrænset antal markeder. Heriblandt Danmark.

I år er det den brasiliansk-fødte kunstner Romero Britto, der har lagt kreativitet til en Limited Edition Campari, som altså fås i Danmark.

Mangeårig tilknytning til kunsten
Campari har helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet været forbundet med nyskabende kunstnere, som har bidraget med deres personlige, tidstypiske fortolkning af Campari.

Kunstnerne tæller, ud over Romero Britto, navne som Marcello Dudovich, Fortunato Depero og Bruno Munari, hvis Campari-kunstværk er permanent udstillet på Museum of Modern Art i New York.

De fleste originalværker befinder sig imidlertid på kunstgalleriet Galleria Campari, som blev grundlagt sidste år i Milano, Camparis hjemby, i anledning af Camparis 150 års-jubilæum.

Mange af værkerne er efterfølgende trykt som kunstplakater, der den dag i dag er attraktive samlerobjekter.
ANNONCE
Campari Limited Edition

En hyldest til livet

Til årets Campari-kunstflaske har Romero Britto valgt kunstværket 'New Day', der med en solopgang og et pulserende hjertemotiv  afspejler den intensitet og passion, som Campari altid har stået for.

Kunstværket er tænkt som en hyldest til livet og til hver ny dag, der med Brittos ord "er en ny chance, vi får for at fejre livet sammen med dem, vi holder af" - og ifølge Britto gerne i følgeskab af et glas Campari, som han personligt foretrækker at nyde "on the rocks".

Romero Britto er kun en blandt tidens berømte kunstnere, som er store fans af Campari.

Af andre kan nævnes skuespillerne Eva Mendez og Benito del Toro, som begge har optrådt i fotoserier til Camparis kunstkalendere, sværger til den rubinrøde drik.  

Rubinrød eliksir med mange udtryk
Campari er med sin unikke røde farve og bittersødme en verdensberømt aperitif og kernen i mange drinks og cocktails.

Så hvis du er Campari-elsker, skal du næsten prøve nogle af disse opskrifter:
ANNONCE
Campari Limited Edition
Milano Breeze - perfekt på en varm sommerdag
4 cl Campari, 6 cl litchijuice og 6 cl rød grapefrugtjuice. Hæld alle ingredienser i et højt glas med isterninger, rør rundt og pynt med en skive rød grapefrugt.

The Italian Icon - to italienere i skøn forening
4 cl Campari og 12 cl San Pellegrino Limonata (citronsodavand) hældes i et højt glas med isterninger. Rør rundt og pynt med en citronskive.

Campari Orange - en af de mest populære klassikere
 
4 cl Campari og 12 cl appelsinjuice (gerne friskpresset) hældes i et højt glas med isterninger. Rør rundt og pynt med en skive appelsin.   Tip til variation. Erstat appelsinjuicen med blodappelsin- eller grapefrugtjuice.  

Campari Mojito - en forførende fortolkning af den klassiske Mojito  
4 cl Campari, 1-2 spsk. rørsukker, ½ lime - delt i 4 både, 6-8 friske mynteblade, 2 cl danskvand, knust is. Lime, mynte og sukker mortes let i et højt glas. Fyld glasset med knust is og hæld 4 cl Campari i. Top op med lidt danskvand. Vend godt rundt og pynt med lime og mynteblade. Sæt et sugerør i og servér. Er du træt af klassiske mojitos, skal du klart prøve denne! 

ANNONCE
Campari Limited Edition
Negroni - for dedikerede Campari-drikkere
2 cl gin, 2 cl Campari og 2 cl rød vermouth hældes i et lavt glas med isterninger.  Rør rundt og pynt med en appelsinskive. 

Americano - serveret første gang i Gaspare Camparis bar i Milano i 1860'erne

2 cl Campari og 2 cl rød vermouth fyldes i et lavt glas med isterninger. Top op med danskvand. Rør rundt og pynt med en appelsinskive.  

Campari limited edition kunstflaske 2011 fås i dagligvarebutikker, så længe lager haves. Vejl. pris 70 cl 135 kr.

Vind den eftertragtede Campari Limited Edition
Du har nu chancen for at vinde den fine 2001-Campari, der ikke bare smager godt, men som også pynter på bordet!

Konkurrencen løber frem til den 20.juni 2011.

Se her, hvordan du deltager!
ANNONCE
Del

Seneste nyt