Aniston

Campari limited edition kalender og flaske

Den nye Campari-kalender er landet, og du kan vinde den - sammen med en dejlig flaske Campari.

Campari limited edition kalender og flaske
Se på ovenstående, og fortæl mig så, at du ikke ville nyde at kigge på dette billede hele april måned! 

Og det kan du faktisk komme til, hvis du er blandt de få udvalgte, som kommer i besiddelse af Camparis limited edition 2012-kalender, der allerede nu er spået til at blive et samlerobjekt.

Verdens ende
Camparis kunstkalender er en rubinrød hyldest til livet, og filmaktuelle Milla Jovovich har hovedrollen i kalenderens passionerede fotofortolkninger af livet på tærsklen til verdens ende.

Det er 13. år i træk, at Italiens rubinrøde signaturdrik, Campari, lancerer en kunstkalender, og igen i år bliver denne altså lavet i et så lille oplag, at der kun er ganske få, der ha
ANNONCE
Campari limited edition kalender og flaske
Positiv energi og Milla Jovovich
Camparis svar på denne dystre profeti er en aktiv manifestation af kærligheden til livet - en kraftfuld modreaktion fyldt med positiv energi og passion.

Ved hjælp af den verdensberømte skuespiller og topmodel Milla Jovovich og den internationale stjernefotograf Dimitri Daniloff præsenterer Campari således en serie sofistikerede og helt specielle kunstfotografier, der med udgangspunkt i 13 forskellige dommedagsscenarier med mytologiske og bibelske rødder giver kontrollen over det ukendte tilbage til menneskene.

Kunstfotografierne er en opfordring til jordens folk om at slutte sig sammen, og en påmindelse om, at vi alle er ansvarlige for at skabe lidenskabelige og mindeværdige øjeblikke, som forsegles ved at hæve glasset sammen i en skål for livet.
ANNONCE
Campari limited edition kalender og flaske
Vind Camparis kunstkalender - og en flaske Campari
Camparis fotokunstkalenderen udgives i et begrænset globalt oplag på 9.999 eksemplarer og er et samlerobjekt verden over. 

Du har nu chancen for at vinde en af de eftertragtede kalendere - og en dejlig flaske Campari, som du kan nyde sammen med dine nytårsgæster.

Svar blot på nedenstående spørgsmål, og du deltager i lodtrækningen.


Vinderne udtrækkes den 15. december 2011 og får direkte besked.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce