Aniston

Campari kunstkalender

Vind den super eksklusive limited edition kalender fra Campari.

Campari kunstkalender
Campari, der er kendt som Italiens rubinrøde signaturdrik, har siden grundlæggelsen været kendt for sin tætte tilknytning til kunsten.

Efter årtier med plakatkunst i fokus, introducerede Campari for 12 år siden den årlige kunstkalender, der skulle ses som en hyldest til kunstnerisk talent, passion og forførelse.

Lige siden har tidens mest toneangivende fotografer hvert år fortolket Campari ved at portrættere nogle af verdens smukkeste kvinder, heriblandt skuespillerne Salma Hayek, Eva Mendes og Jessica Alba.
 
Kult-kalender fra Campari
Kunstkalenderne har efterhånden fået kultstatus, fordi de hvert år kun udkommer i et antal af 9.999 styk. Samlere over hele verden står derfor også på spring og udviser grænsesøgende kreativitet for ad alle tænkelige veje at få fingre i et eksemplar.

Kalenderhunk Benicio del Toro
I anledning af 150-års jubilæet bryder Campari med en årelang tradition.

I 2011-kalenderen, der har fået navnet "The Red Affair", bliver en af vor tids populære stjerner, skuespilleren Benicio del Toro, således den første mand, som nogensinde har lagt krop og ansigt til en kunstserie fra Campari.

Og det er endnu en god (og ret lækker) grund til at få fingrene i denne helt specielle kalender!

Miks en cocktail undervejs
I Danmark får vi et yderst begrænset antal kalendere, og det er en af disse, som du nu har chancen for at vinde.

Og hvis du undervejs i konkurrencen skulle blive tørstig, kan vi kun råde dig til at besøge Shake-it.dk, hvor du kan finde opskrifter og få tips til cocktails og drinks.
Campari kunstkalender
Vind Camparis kunstkalender
Vil du have fingrene i et vaske ægte samlerobjekt fra Campari?

Så deltag i konkurrencen her på Aniston.dk frem til den 31. december 2010.

Se her, hvordan du deltager.
Del