Aniston

Campari kunstkalender 2013

Skønne Penelope Cruz pryder Camparis nye kunstkalender. Vind den, og en flaske Campari, her!

13 smukke fotos og blot et oplag på 9.999 eksemplarer i hele verden.

Det er en af grundene til, at Camparis kunstkalender hvert år bliver lidt af en samlerobjekt.

Således sikkert også i 2013, og kalenderens smukke hovedperson er, sammen med en række af billederne, netop blevet offentliggjort.

Smukke Penelope Cruz som årets Campari-stjerne 
I det kommende års kunstkalender fra Campari tager den Oscarvindende skuespiller og en af verdens smukkeste kvinder, Penelope Cruz, livtag med en række klassiske eksempler på overtro, såsom ulykkesvarslende sorte katte, knuste spejle, faren ved at gå under en stige eller at gå på revner.

Klædt i vidunderlige, røde kjoler og sko fra førende modeskabere som fx Monique Lhuillier, Emilio Pucci og Salvatore Ferragamo og smykker fra Chopard fremstår Penelope blændende smuk i hver eneste af de 13 fortolkninger i årets spektakulære udgivelse.

Med valget af årets tema ønsker Campari at formidle budskabet om, at negativ overtro kan overvindes, hvis blot man tror tilstrækkeligt meget på sig selv.

Der er dermed lagt op til eftertanke og refleksion ud fra holdningen, at overvundet overtro giver mere plads til kærlighed, positiv energi og passion i livet. Dermed spiller temaet sammen med selve essensen i Campari og budskabet om, at vi alle er ansvarlige for at skabe lidenskabelige og mindeværdige øjeblikke, der forankres ved at hæve glasset sammen i en skål for livet.

Et samlerobjekt verden over
Italiens rubinrøde signaturdrik, Campari, har lige fra grundlæggelsen for mere end 150 år siden haft tæt tilknytning til kunstens verden.

For 14 år siden inddrog Campari for første gang fotokunsten i sit repertoire og har siden udgivet en årlig kunstkalender, hvor tidens mest toneangivende fotografer fortolker Camparis sjæl ved at portrættere nogle af tidens smukkeste og mest berømte personligheder gennem en række givne temaer. Før Penelope Cruz har således navne som fx Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba og Benicio del Toro indtaget hovedrollen i Camparis kunstkalendere.

Kunstkalenderen udgives hvert år i et begrænset globalt oplag på 9.999 eksemplarer og har fra starten været et samlerobjekt verden over.
ANNONCE
Campari kunstkalender 2013
Vind Camparis kunstkalender 2013 og en flaske Campari
Aniston.dk har fået mulighed for at udlodde Camparis kunstkalender og en flaske Campari til hele fem heldige vindere.

Alt, du skal gøre for at deltage, er at svare på nedenstående spørgsmål inden den 15. december 2012, så deltager du i lodtrækningen.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
13 skønne billeder pryder Camparis kunstkalender. - Campari kunstkalender 2013 13 skønne billeder pryder Camparis kunstkalender.
Del

Seneste nyt