Aniston

Cameltoe

Ja så har man også hørt det med. De kvindelige kønsorganer har fået endnu et tilnavn, nemlig "Cameltoe"

Ordet "Cameltoe" er nu ikke længere forbehold dyreriget, nu bruges det nemlig også om kvindens ædlere dele.
Cameltoe
Kært barn har mange navne. Nu er der opfundet et specielt navn til et helt specielt fænomen: "Cameltoe" eller "Camel Toe". En "Cameltoe" er, når bukserne sidder så stramt på en kvinde, at de kvindelige kønsorganer bliver formet som et blødt V med et hak nederst. Grunden til dette umiddelbart lidt underlige navn er det faktum, at udseendet kommer til at minde om en kamel fod.

Umiddelbart syntes tilnavnet ikke at være særligt flatterende, ja det lyder nærmest som en fornærmelse, for hvem gider sammenlignes med en kamel? Men når fyre påpeger, at en tøs har "Cameltoe", er det så positivt eller negativt i deres øjne? Det spørgsmål fik jeg et par fyre til at svare på:

Michael, 23 år:

"Grundlæggende må jeg nok sige at jeg synes det er temmelig kikset - synes hverken det er pænt eller noget som helst.

Et par trusser skal sidde pænt til, uden at være trukket op og næsten "flække fissen". Synes det er meget ucharmerende, når man ser det på stranden, når (som regel) unge piger liiige har taget et par lidt for stramme trusser på...

Men! For der er et men. Jeg synes, det kan være ret sexet, i det øjeblik en pige bruger det som et middel til at tænde mig, for eksempel i forbindelse med en omgang strip.

Ud over det synes jeg det virker underligt."


Finn, 32 år:

"Ja, hvad synes jeg om begrebet "Cameltoe". Egentlig har jeg aldrig rigtig skænket det en tanke, men det er jo så nok også fordi, at jeg aldrig er havnet i høet med en pige, som har haft "Cameltoe".

Hvis en pige har svulmende "Cameltoe", så synes jeg ikke, at det ser frækt ud, og synes ikke, at det tænder mig voldsomt, men hvis resten af pakken ellers var ok, ja så ville jeg da ikke lade sådan en lille detalje stå i vejen for at dyrke sex med hende.

Hvis en pige har "Cameltoe" i lettere grad, så synes jeg da godt, at det kan se frækt ud, hvis man eventuelt ser pigen i en "Wicked Weasel", som dog ikke skal være en af de mindste, så kan det da sagtens se frækt ud.

Generelt synes jeg dog at en pige, hvor både de inderste og yderste skamlæber ikke er overdimisionerede i forhold til det andet er pænest, og er det som tænder mig mest."
ANNONCE
Cameltoe
Konklusionen må altså være, at, hvis disse fyres svar kan betragtes som værende repræsenterende for den generelle holdning blandt mænd, så er "Cameltoe" ikke umiddelbart et suverænt hit! Derfor vil jeg umiddelbart foreslå jer piger, at begrænse "Cameltoe-looket" til mere private stunder med kæresten, eller holde jer helt fra det.

Men er du typen, der syntes det ser for fedt og frækt ud, og have svært ved at opnå det rette "Cameltoe-look", så fortvivl ikke. Der er nu hjælp at hente i "The Camel Toe Cup", som ses på billedet nederst. Sloganet bag denne opfindelse er: "If there's someone you want to get to know, show em" the Toe!".

Ja så simpelt kan det altså være at score lidt opmærksomhed fra den udvalgte person. Og ikke nok med, at Cuppen har en høj nytteværdi, så er den faktisk også nem at have med at gøre. Den kan rengøres i opvaskemaskinen og opvarmes (hvis dette skulle ønskes) i mikrobølgeovnen. Den fås i tre forskellige størrelser, således at du selv kan bestemme, hvor markant en "Cameltoe" du vil have.

Brugere af Cuppen udtaler:

"I wanted to impress this guy at the bar, so I opened a beer with my Cup. We"ve been going out for 3 days, he drives a Camaro, I"m in heaven!"

"When I"m not wearing it, I use it as a recipe card holder. I am always finding new use for it!"
ANNONCE
Cameltoe
Del

Seneste nyt