Aniston

C.S.I. - krimi til alle

Den succesrige krimiserie C.S.I. kan man ikke komme uden om som krimientusiast

Med den amerikanske serie C.S.I er der dømt spændende mordgåder og moderne kriminalteknikker. Det tegner rigtig godt, når man er krimientusiast.
C.S.I. - krimi til alle
Jeg har altid været fascineret af film og serie, hvor omdrejningspunktet er opklaringen af et mord. Jeg har i mange år været klæbet til skærmen, hver gang der har været "Dødens detektiver", "Rejseholdet", "Inspektor Barnaby" og hvad der ellers findes af krimiserier.

På det seneste er det den amerikanske krimiserie C.S.I. (Crime Scene Investigation), der har fanget min interesse. I serien findes "C.S.I. Las Vegas", "C.S.I. Miami" og den nye "C.S.I. New York".

Der er altid et spor
"Beviserne lyver ikke", siger Gil Grissom, der er leder af C.S.I., det  kriminaltekniske laboratorium under Las Vegas politistyrke. Grissom er sammen med sit hold af kompetente kriminalteknikere en mester i at finde frem til gerningsmanden. Han aflæser sporene på gerningsstedet, og finder ofte ud af, de fortæller en uhyggelig historie   

Kriminalteknikerne anvender de nyeste opklaringsteknikker (hvis de overhovedet findes i virkeligheden), og den flotte visuelle stil gør det hele meget "fremtidsagtigt".

Historierne er fængslende, da de handler om almindelige menneskers skæbner, om alt fra tragiske ulykker til udspekulerede mord. Historierne er også meget nutidige, da de skelner kontroversielle emner som racisme og sexforbrydelser.

I "C.S.I. Miami", som er min absolut favorit, bliver forbrydelserne opklaret i de tropiske omgivelser i Florida. Her er nattelivet farligt, og der hersker store racisme problemer. Det bedste er den fattede Horation Cane, der er super sej i sin rolle som leder af tropperne.

Serien er højt oppe på listen over de mest sete serier på amerikansk tv, og serien "C.S.I Las Vegas" kører nu i sin femte succesfulde sæson. Den 12. december 2006 bliver tredje sæson af "C.S.I. Miami" frigivet på DVD.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce