Aniston

Busrejse til Hamburg: Besøg Tysklands næststørste by

Kun få timers kørsel fra den dansk-tyske grænse ligger Tysklands næststørste by: Hamburg. En pulserende storby, hvor storslået kultur, spændende shopping og et imponerende havnemiljø spiller en afgørende rolle i mødet med byen.

Skal turen gå til Hamburg uden stress og jag? Du kan roligt lade bilen blive hjemme og i stedet tage af sted på en afslappende busrejse til Hamburg.

Oplev det imponerende naturfænomen Sort Sol med en overnatning

Stærene samles i flokke på op mod 1 million fugle, og i store formationer danser de i aftenskumringen, før de falder til ro. Som en sort sol på himlen hænger horder af mørke fugle over Sønderjylland i foråret og efteråret.

Har du oplevet sort sol? Det er ikke kun ornitologer, som er enige om, at naturfænomenet er imponerende. Vil du have det maksimale ud af oplevelsen? Sort sol med overnatning giver dig god tid til at opleve fuglenes godnatdans helt tæt på. 

 

Forvent store oplevelser i Tyskland - Fra sort sol til havnetur i Hamburg

Det er ikke kun i Sønderjylland, sort sol skal ses, for ofte trækker stærene over grænsen til Nordtyskland. Det vil derfor være oplagt for dig at kombinere din busrejse til Hamburg med at opleve sort sol med overnatning, før du kører videre.

Ved du, hvad du ikke må gå glip af? Hamburg er kendt for sin store havn, og den kan du opleve på en kanalrundfart.

Mærk pulsen fra Europas tredje største havn

Hamburg er kendt for sin gigantiske havn, som faktisk kan imponere med at være den tredje største i Europa.
Har du besøgt havnebyen før? Du må ikke snyde dig selv for at opleve havnen ved Elben, når du tager på en busrejse til Hamburg. Vandet spiller nemlig en afgørende rolle for byen, der overraskende nok har flere broer end både Amsterdam og Venedig tilsammen.

Vil du lade bilen stå? En busrejse til Hamburg er den bedste måde at opleve storbyen på

Der venter et væld af kulturelle oplevelser, lækre spisesteder og moderne shoppingcentre, når du tager på en busrejse til Hamburg.

Er det ikke fristende at lade bilen blive i garagen her i Danmark? Det er ikke nemt at finde en parkeringsplads i byen, og tænk så bare på, hvordan det vil være at finde en i Tysklands anden største by… Ikke nemt.

Når du overlader rattet til en erfaren chauffør på en busrejse til Hamburg, skal du ikke bekymre dig om parkeringsforhold. I stedet kan du nyde byens mange spændende tilbud. 

 

Læn dig tilbage og nyd turen - busrejse er ferie med stil

Du sparer miljøet for en flyvetur, og du slipper samtidig selv for at sidde bag rattet – i stedet kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde turen, indtil chaufføren melder ankomst til jeres destination.

Det er en billig ferie, hvor der samtidig ikke er sparet på noget. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce