Aniston

Buried

Begravet levende...

7 ud af 6 stjerner
Buried
Dette bliver ikke én af de længere anmeldelser, idet der kun findes tre detaljer i filmen 'Buried', der er værd at kigge på: En mand, en kiste og kameraets vinkel.

Sig farvel til 'Berg'
Lad os først og fremmest sige farvel til 'Berg', eller den person, som skuespilleren Ryan Reynolds blev kendt for i TV serien 'Two Guys, a Girl and a Pizzaplace'.

Det er efterhånden noget tid siden, at den serie stoppede, og Reynolds har da også vist sig på skærmen siden, men mest i mindre og fjoget roller.

Nu har han så, som mange andre komikere, forsøgt sig med et drama, og et, som nok må siges, at være udover det sædvanlige. 

Ingen underjordiske platheder
John Conroy (Ryan Reynolds) vågner op i en kiste, og dette er i sin enkelthed, det filmen handler om. Èn scene på halvanden time, hvor hovedpersonen, kun ved hjælp af en plantet mobiltelefon, forsøger at skabe kontakt med omverdenen.

Dette viser sig at være nemmere sagt end gjort, og i takt med at frustrationsniveauet stiger, så er ilten ved at rende ud.

Ryan Reynolds leverer en fremragende præstation, og det føles dejligt, når jeg siger, at de platheder, der har skabt ham, langt fra er fulgt med ham under jorden.

Mht. handlingen, vil og kan jeg ikke afsløre meget andet end det foregående.

Filmen kan helt klart anbefales, hvis man som filmelsker søger et godt klaustrofobisk gys.
 
    
Buried har haft premiere den 7. oktober 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce