Aniston

Buksedragten

Til hverdag og fest.

Den skønne buksedragt fra SoyaConcept dressed up til fest med heels fra Sofie Schnoor, blazer fra Maison Scotch, taske fra Alexander Wang og spejlhalskæde fra Stine Goya. - Buksedragten Den skønne buksedragt fra SoyaConcept dressed up til fest med heels fra Sofie Schnoor, blazer fra Maison Scotch, taske fra Alexander Wang og spejlhalskæde fra Stine Goya.
Buksedragten
Jeg har faktisk været på udkig efter en buksedragt i årevis. Men efter at have stået i prøverummet alt for mange gange med en buksedragt, der bare sad underligt og alt for stramt i benene, havde jeg faktisk givet op. Jeg var nok bare ikke en buksedragt-person.

Da jeg dog forleden klikkede nogle lækkerier hjem fra danske SoyaConcept, faldt jeg over denne helt enkle buksedragt uden ærmer, med bindebånd i livet og med en lille lynlåsdetalje på brystet. Buksedragten røg også med i den virtuelle indkøbskurv - og heldigvis for det da! Den har nemlig stort set hængt på mig siden.

Den kan alt det, som jeg havde håbet en buksedragt kunne: Den kan nemt dresses op med lidt højde på hælene og en blazer og dresses helt ned med sneaks og en cardigan. Den kan således bruges til hverdag, til fest og, ikke mindst, på kontoret.

Samtidig sidder den ikke underligt stramt i fx benene, og den er stretchy, så man rent faktisk kan bevæge sig i den uden, at den kravler op i nakken eller (bare for at være ærlig) numsen på en.

Jeg har i øvrigt luret lidt videre hos SoyaConcept, og de laver rigtig mange andre fede buksedragter også, så måske man pludselig for alvor er blevet buksedragt-aficionado?!


Se evt. mere om SoyaConcept på deres hjemmeside.
ANNONCE
Buksedragten fra SoyaConcept med sneakers fra Keds, cardigan fra 3.1 Phillip Lim og foldable Aviators fra RayBan. - Buksedragten Buksedragten fra SoyaConcept med sneakers fra Keds, cardigan fra 3.1 Phillip Lim og foldable Aviators fra RayBan.
Buksedragten
Buksedragten
Del

Seneste nyt

Annonce