Aniston

Build a Bear

Dyr bamsenostalgi

Jeg elskede bamser, da jeg var lille. Kunne simpelthen ikke få nok af dem. Jeg havde dem med mig alle vegne, og sov med et dusin hver nat. De er gode at kramme, og så kunne man fortælle dem alt. Bamse sladrede aldrig!
Build a Bear
Da jeg hørte om "Build a Bear", var jeg derfor fyr og flamme. Godt nok er jeg nu tyve år - men hvad forskel gør det? Bamser er stadig søde, de har stadig kuglerunde glasøjne, der ser på én med trofasthed i blikket, og blød pels.

Derfor tjekkede jeg "Build a Bears" hjemmeside ud: BuildaBear.dk

Ikke blot laver man hos "Build a Bear" en bamse, man vækker den også til live. Man giver den hjerte og navn, ligesom hvis man havde fået et rigtigt menneske-barn. Hvor er det sødt.

Man kan også købe uanede mængder af tilbehør, så bamse ikke skal fryse/svede/få solen i øjnene/blive våd. Det vil jeg også have!

Priser
Det vigtigste er selvfølgelig selve bamsen. Der er et væld af bamser at vælge mellem under forskellige kategorier, for eksempel "Hundekennel", "Katte", "Bamser" og "Zoo".

Gennemsnitligt koster de 150 kroner, men man kan få dem helt fra 99 til 250 kroner.

Bamsen alene er altså ikke særlig dyr. Faktisk kan en bamse i "BR" eller andre legetøjsbutikker snildt koste det samme, og denne bamse får man trods alt lov til at give hjerte. Det bliver ens hjertebarn!

Men bamse skal ikke gå nøgen rundt. Bamse skal også have tøj! Derfor kiggede jeg på hjemmesidens produktliste over tøj. Først blev jeg skuffet - der var kun atten stykker tøj at vælge mellem, men så gik det op for mig, at hvert stykke tøj var repræsentant for et større lager i samme kategori.

Bamse kan altså både få T-shirts, fantasy-udklædninger, arbejdstøj, nattøj og meget mere. Prisen varierer fra 19 kroner (for et par strømper) og op til 150 (for fantasyudklædninger).

Bamses sko kan koste op til hundrede kroner, mens ekstra tilbehør (minimobiltelefoner, sportsudstyr og lignende) varierer i pris, alt efter hvilken type tilbehør det er.

Men egentlig synes jeg det er synd, hvis Bamse skal være alene. Så hvorfor ikke lave en kæreste til ham? Men så skal hun selvfølgelig også have tøj.

Vurdering
"Build a Bear" er et rigtig godt koncept. Meget sødt, og tanken om selv at gve bamse et hjerte, taler til de fleste nostalgiske bamseelskere.

Det er fint at selve bamsen er relativt billig, for man kunne jo vælge selv at gå hjem og sy dens tøj. Alligevel tror jeg let at et besøg hos "Build a Bear" bliver et dyr fornøjelse - for tøjet på billederne var virkelig sødt, og det er bamserne også.

Jeg er sikker på, at jeg ville komme ud med favnen fuld af bamser og en pose med ekstra bamsetøj ved hånden, hvis jeg besøgte "Build a Bear".

Derfor vil jeg undgå "Build a Bear" indtil jeg har vundet i Lotto.

Et gavekort til "Build a Bear" ville være alletiders til en bamsenostalgisk kæreste/veninde/mor!

Nærmeste "Build a Bear-shop" kan ses på hjemmesiden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt