Aniston

Buffalo Ranch

Nye tex-mex-lækkerier uden tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer - men med smag, smag og atter smag.

Super spicy og lækkert! - Buffalo Ranch Super spicy og lækkert!
I stedet for de kedelige burritos byder Buffalo Ranch på Nacho Crowns, som er lige til at fylde med gode sager. - Buffalo Ranch I stedet for de kedelige burritos byder Buffalo Ranch på Nacho Crowns, som er lige til at fylde med gode sager.
Nachos er lidt sjovere, når de er lavet af majs i forskellige farver. - Buffalo Ranch Nachos er lidt sjovere, når de er lavet af majs i forskellige farver.
Tex-mex er altid et hit herhjemme. Men det ender også ofte som et lettere usundt måltid, fordi mange af de tex-mex, man kan finde på supermarkedets hylder, er fyldt med sukker, tilsætningsstoffer og store mængder salt.

Men nu er der en ny tex-mex'ikaner in town. Det nye tex-mex-mærke Buffalo Ranch er smækfyldt med naturlige ingredienser - og masser af vaskeægte tex-mex-smag.

I serien findes bl.a. forskellige saucer, lækre nachos i forskellige farver, taco- og burritomix samt en helt fantastisk og super spicy Chipotle Aioli Dip, som jeg personligt kunne spise til morgen, middag og aften. Mumsfilibaba!

I det hele taget er det en super lækker serie af gode tex-mex-produkter, der smager af meget, men som ikke er så salte, som den slags ofte er. I stedet er der lagt vægt på varieret og naturlig smag og masser af chili.

Det er ren guf for tex-mex-fans, og så er det altså helt uden tilsat sukker samt kunstige smags- og tilsætningsstoffer. Men det er stadig et meget nemt måltid!


Buffalo Ranch er på hylderne i supermarkeder som Bilka og DøgnNetto over hele landet allerede nu. Priserne ligger fra 11,95 kr. til 39,95 kr. Se mere på www.buffaloranch.dk.
ANNONCE
Buffalo Ranch
Del

Seneste nyt

Annonce