Aniston

Brysterne vokser i lille Danmark

BH´er til de danske piger bliver større og større…

Brysterne vokser i lille Danmark
Der er noget, der tyder på at de danske bryster vokser. I rigtig mange år er brystalfabetet sluttet ved C, men Triumph-skalaen lander nu på G og H i skålstørrelse.

Så er det man tænker, - hvor fedt er det lige at have en F-skål, hvor smart ser det ud. Sådan behøver man ikke tænke længere. Alle trendy BH'er hos Triumph går op i store størrelser og de er efterspurgte på det danske marked.

24% af alle solgte BH'er fra Triumph i 2003, var en D, E og F-skål. Der er selvfølgelig mange grunde til at disse store størrelser flyver hen over disken, -oftere end vi lige tror! Forbruget af silicone og implantater er øget, og P-pillen får også en "tryner" i dette selskab, da den er kendt for at gøre pigernes bryster større.

Mange piger har også opdaget at de rent faktisk bruger en forkert størrelse. De køber dem så små at det vælter ud i siderne og giver buler foran. - Se, det er ikke kønt og specielt lækkert. Der er flere der har den opfattelse at skulderstropperne skal holde brysterne på plads, men det er forkert. Det er båndet under skålen, der får det hele til at sidde, hvor det skal, og det kan det kun, hvis man har købt den rigtige størrelse, uanset hvor i alfabetet man lander.

Gør dig selv og dine bryster en tjeneste, mål jeres bryster, gør det evt. i en lingeriforretning som gerne hjælper med at finde den rigtige størrelse. Det kan spare dig for mange røde mærker og buler i fremtiden.

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce