Aniston

Bryster i byen

Hvordan kan det være, det er blevet en folkesport, at vise sine patter til fotografen, når man er i byen?

De seneste år har vi oplevet et sandt bombardement af hjemmesider, der tjener det ene formål at de viser os danskere på alverdens diskoteker i mere eller mindre ædru tilstand. Det er i mine øjne i sig selv sjovt at se, hvordan den almindelige unge dansker pludselig bliver et produkt af sin egen medieliderlighed, og straks skal vise sig frem på en mere eller mindre obskøn måde på en offentlig hjemmeside. Bare for at vise det til venner og veninder og med rødmen i kinderne erklære: "Jamen jeg var helt vildt fuld"
ANNONCE
Bryster i byen
Jeg husker mine første dage som diskoteks gænger med glæde og vemod. Jeg var en seksten - sytten år, og vi satte en ære i at snyde os ind på det hedengangne diskotek Q på akseltorv i København. Dengang havde Q og 'Crazy Daisy' kæden et koncept, der hed girafprofiler. Sært navn men nok henført til det gode gamle udtryk "må vi se giraffen".

Ideen med disse profiler var, at man kunne tjekke tøserne ud inden man mødte dem i byen og så gå hen til hende i baren og sige: "Nååh du går nok til svømning hva?" Det var aldrig videre succesfuldt, men jeg skyder skylden på min stemme i overgang og min kiksede tøjstil.

Ideen med girafprofilerne blev så videreført med en masse billeder fra de enkelte aftener i byen. Mange kunne så se sig selv i ubehagelige situationer, hvor man troede man havde scoret, men den pige, man havde udset sig ikke var helt enig i situationen.

I dag har vi så nightleif.dk, dkbn.dk og stadig de enkelte diskotekers egne hjemmesider. Der er selvfølgelig mange flere, men dem kan I selv bruge tid på at finde. Det, der bare er sært ved uviklingen er unge pigers trang til at vise deres bryster for fotograferne. Ikke fordi jeg på nogen måde vil klage over dette, da det tjener til min fornøjelse, men jeg tror ikke på, at der er nogen piger, der gør fordi de ved, at jeg om mandagen sidder sammen med drengene og savler.

Hvorfor gør I det tøser? Er det fordi vores samfund har udviklet sig i den retning, at det er fedt at være et kendt ansigt (eller et kendt sæt bryster for den sags skyld)? Jeg har prøvet at modtage en flad for at gå hen til en yndig ung lyshåret dame glo ned i hendes kavalergang og sige: "Hey jer to har jeg da set på nightleif" - ikke populært! Men hvorfor egentlig ikke? I viser dem jo gladelig, så hvorfor må man ikke kommentere dem? Er i pludselig blevet mystiske mtv-
ANNONCE
Bryster i byen
Hos mænd er det anderledes. Ikke sådan at vi ikke viser hud, for det gør vi gerne, men vi bliver glade og stolte, når i kommentere det. Vi er nemme at have med at gøre.

En stille henslængt hvisken, hvor I siger: "Du har en god røv" eller "Dine overarme har jeg med stor begejstring set på nightleif" ville på ingen måde skabe nogen større ravage.

Jo, jeg ved godt at vi nok ville opfatte det som et scoreforsøg og hænge op af jer resten af aftenen I vores succes rus og forsøge at hælde flere liter Fernet Branca på jer, i håb om at I gik med hjem.

Men helt ærligt handler det i bund og grund ikke om at man gerne vil ses og gerne have det kommenteret, så man kan kigge på sine Barcardi Breezer drikkende veninder og sige: "Aaarj jeg var altså herrefuld!" Er det ikke bare et spørgsmål om at medieliderligheden er kommet til Danmark og når nu man ikke kan synge, jonglere eller andet spændende reality-tv agtigt, så kan man altid vise hud på Internettet?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce