Aniston

Brush with Fashion

Aniston.dk har testet det, der kommer ud af, at mode møder The Body Shop.

Brush with Fashion
Hvad får man, når man krydser mode og makeup?

Man får den nye serie "Brush with Fashion", som er en makeup-kollektion, der er skabt gennem et samarbejde mellem London College of Fashion og The Body Shop.

Brush with Fashion er en limited edition makeup-serie, der passer perfekt til forårets trends og farver, og som indeholder det meste, som du skal bruge til en omgang forårsmakeup.
 
Moderne makeup
Den nye Brush with Fashion-kollektion kombinerer The Body Shop know-how med London College of Fashions banebrydende mode- og designekspertise.

Skolen har sat bæredygtighed højt i alt, hvad de foretager sig - helt i tråd med de gode gamle The Body Shop-værdier.

Cupcakes og prisbelønnede børster
Designet til serien blev udvalgt på baggrund af en konkurrence blandt de studerende på London College of Fashion.

Designet, som vandt, og som nu pryder de nye makeup-produkter, er inspireret af den ujævne kant på cupcake-papir og af børster. Det er bygget op omkring en makeupskitse af øjne, læber og makeupbørster, der giver emballagen et stærkt stilbevidst udtryk.

Brush with Fashion handler dog ikke kun om udseendet på emballagerne.

I alle produkterne i Brush with Fashion-kollektionen er de prisbelønnede børster fra The Body Shop eksempelvis integreret, hvilket gør det let at påføre forårets farver når som helst.
ANNONCE
Brush with Fashion
Illuminating Face Base
Derudover handler det naturligvis om, om produkterne nu også dur til det, det virkelig handler om: Nemlig om produkterne i Brush with Fashion-serien giver et godt resultat!

Vi har kastet os over en række af produkterne fra serien, men vil gerne fremhæve et specifikt: Illuminating Face Base. Det er nemlig et super specielt produkt, som vi i hvert fald ikke er stødt på før, og så er resultatet ikke til at tage fejl af.

Men mere herom senere.

God og frisk kulør
Illuminating Face Base er en slags tyk pen i plastik med en prop.

Når proppen fjernes, viser det sig, at der er en slags stiv pensel indenunder. Man drejer så pennen, indtil man drejer en tyk, hudfarvet creme ud gennem børsterne.

Og her tænker man så (eller jeg gjorde i hvert fald): Oh my God, det er en mørk og klistret foundation-agtig sag, der bare passer nul og niks til min vinterblege hud!

MEN... Man smører den såkaldte Face Base på i hele ansigtet med penslen (lidt som at male sig selv i ansigtet!), og den er tynd, så man behøver ikke så meget for at kunne fordele det i hele ansigtet.

Det giver en lidt shiny og sjov effekt på huden, men når man så lægger sin foundation ovenpå sin Illuminating Face Base, så får man pludseligt et rigtig lækkert resultat med god og frisk kulør samt knap så tydelige porer - uden at ligne en, der har smurt sig ind i gulerodsmos eller sovsekulør!

Det er anderledes - men resultatet er super godt, og Face Basen er da helt uundværlig til den vinterblege hud, der snart skal ud og nyde forårssolens varme (og afslørende) stråler!

Brush with Fashion
Udover den helt specielle Illuminating Face Base, der, ligesom resten af serien, er limited edition, indeholder Brush with Fashion-serien fra The Body Shop også "Collection for Eyes" (245,00 kr.), som er to paletter med øjenskygger, mini eyeliner, minibørste og spejl. De har en god størrelse og indeholder alt, hvad du lige har brug for til øjnene - hjemme eller på farten.

Herudover fås to forskellige "Hi-Shine Lip Treatment" (145,00 kr.),  der er to af de bedstsælgende Hi-Shine Lip Treatment fra The Body Shop i en ny limited edition pakke med integreret børste, samt en "Tailored Cheek Tint" (165,00 kr.), som er en ny makeupstift med Tailored Cheek Tint, der giver glød til huden.

"Lightening Touch" (110,00 kr.) er en lille tryllestav, der giver en løsning til mørke rande og fine linjer ved at lysne huden med det samme, og "Super Volume Mascara" (110,00 kr.) giver super-size til dine vipper med en speciel børste.

Og hvis du mangler noget at opbevare din nye makeup-serie i, så findes der også flere forskellige makeup-punge og -tasker i serien.

Illuminating Face Base - Limited edition har en vejl. udsalgspris på 195,00 kr. og forhandles sammen med resten af Brush with Fashion i The Body Shop fra 15. februar 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt