Aniston

Brug øjenskyggen fremfor øjenblyanten

Mildere, pænere og mere jævnt look med øjenskygge under øjet.

Jeg har ofte været træt af, at mange øjenblyanter har en tendens til at være så fedtede i konsistensen, at de efterlader en tyk, ujævn streg under øjet. Specielt om sommeren, hvor både jeg selv og øjenblyanten har det lidt ekstra varmt, hvilket ofte resulterer i, at stregen under øjet har en tendens til at blive alt for kraftig og let klumpet.

Men så så jeg "The Great Gatsby", hvor jeg bed mærke i specielt smukke Adelaide Clemens, som havde en helt blød, mild og fin streg under øjet, og jeg gik straks i gang med at eksperimentere.

Jeg har i den forbindelse prøvet mig frem med mørke øjenskygger, som jeg ellers sjældent bruger, fordi jeg smokey eyes ikke er flatterende til mit lyse jeg, hvilket gør, at de mørke øjenskygger altid ender nederst i skuffen.

Herudover har jeg haft gang i forskellige typer øjenskyggeapplikatorer, som er dem, der ofte medfølger, når man køber en øjenskygge - og som jeg, igen, ofte ender med ikke at bruge, fordi jeg har den skønneste C Brush fra e.l.f. Cosmetics, som jeg sværger til.

Konklusionen er, at stort set alle mørkere øjenskygger i grålige og brunlige toner kan bruges. Og det gør faktisk slet ikke noget, at der er lidt glitter i øjenskyggen - tværtimod!

Ligeledes kan langt de fleste øjenskyggeapplikatorer bruges. Men min favorit har jeg fundet i min L'Oréal Color Riche Les Ombres øjenskyggepalette, fordi den har en applikator i den ene ende, som er spids, og som dermed er nem at lægge øjenskyggen under øjet med.

Meget bedre end en øjenblyant, hvis du spørger mig!


Brug evt. en Studio Small Angled Brush fra e.l.f. Cosmetics, hvis du ikke ligger inde med en typisk øjenskyggeapplikator.
ANNONCE
L'Oréal Color Riche Les Ombres øjenskygge under øjet og på øjenlåget. Mascara: L'Oreál False Wings. Eyeliner: The Body Shop Liquid Eyeliner fra Lily Cole-serien. - Brug øjenskyggen fremfor øjenblyanten L'Oréal Color Riche Les Ombres øjenskygge under øjet og på øjenlåget. Mascara: L'Oreál False Wings. Eyeliner: The Body Shop Liquid Eyeliner fra Lily Cole-serien.
L'Oréal Color Riche Les Ombres øjenskyggen indeholder en applikator med en rund og en spids ende. - Brug øjenskyggen fremfor øjenblyanten L'Oréal Color Riche Les Ombres øjenskyggen indeholder en applikator med en rund og en spids ende.
Del

Seneste nyt

Annonce