Aniston

Brug kalenderen og bliv slank

Med Kostkalender

Kalenderforlaget, PlaneX A/S sender en type kalender på markedet under navnet, Kostkalender. Kalenderen har Vægtkonsulenternes kostprogram som en del af kalendariet og skal hjælpe folk med at fastholde deres kostomlægning. Måske det er noget for dig?
Brug kalenderen og bliv slank
Kostkalenderen er udarbejdet i samarbejde med kvinder og mænd, som alle har haft ønsket om at omlægge deres kostvaner for at opnå et permanent vægttab. 60-70% af befolkningen er eller har været på slankekure.

Uanset hvilket slankeprogram, der følges, er problemet ofte, at deltagerne dropper ud efter kort tid og ikke får gennemført en permanent kostomlægning. Årsagen kan være manglende lyst, travl hverdag, familien tager tid, uoverskuelige kostplaner eller ferie.

Vi bliver alle på et eller andet tidspunkt grebet af ideen - nu skal jeg altså slanke mig. Det kan godt være, vi mener det, men kort tid efter opstår der en undskyldning, for ikke at fortsætte sin kur eller kostomlægning.

Derfor satte PlaneX A/S sig som målsætning at skabe et værktøj, der kan være med til at fastholde deltagerne på kostprogrammet og som samtidig fungerer som en aktivitetskalender.

Kalenderen indeholder informationer, der kan inspirere og gøre hverdagen mere spændende, når man er ude for at handle.

Vi kan alle godt lide, at maden smager godt. Især når de indeholder alle de "forbudte" ingredienser. Derfor er der også afsnit om anvendelsen af de mange spændende krydderier, vi har adgang til i dag.

Der står også noget om fedt. Fedt kan vi ikke undvære, men vi kan blive mere opmærksomme på, hvilke fødevarer, der indeholder hvilke typer fedt, og hvilken type fedt det drejer sig om. Et afsnit mange kvinder vil finde nyttigt.

Anvendelsen af olier i madlavningen er blevet en naturlig del af det danske køkken. Men der er forskel på olierne, og de kan anvendes forskelligt i retterne. Visse olier er nødvendige for kroppens virke, andre er direkte skadelige. Den information får man også med i den nye kalender.

Med Kostkalenderen får man overblik over sin hverdag, når det gælder aftaler, og når det drejer sig om det daglige kostindtag. Kalenderen er i en praktisk størrelse, lige til håndtasken eller jakkelommen og koster 295 kroner inklusiv moms. Den kan købes hos boghandlerne og udvalgte specialbutikker.
ANNONCE
Brug kalenderen og bliv slank
Men hvordan kan kalenderen hjælpe dig i din hverdag?
Dagsplanerne har en side til hver dag - også lørdag og søndag. Hver side er delt i 2 spalter, en spalte er til kostregistreringer, og en spalte til almindelige kalenderregisteringer.

Dagsplanerne bruges til afkrydsning af den daglige kost morgen, middag og aften, samt mellemmåltider.

Kostprogrammet fremgår af opslagsmærket, der bruges som bogmærke, der nemt kan flyttes til næste opslag.

Der følger 3 forskellige opslagsmærker med til hver kalender, til kvinder, mænd og unge.

Ugentlige registreringer
På omslagets venstre side er der en blok, som bruges til den ugentlige registrering af fisk, kød, æg, ost med mere, samt de valgfri ekstra krydser, så du har et samlet overblik over ugens kostindtag.

Hvad indeholder kalenderen af andre kostrelaterede informationer?

  • Alt om fedt, de usunde, de sunde og de virkelig sunde fedtstoffer.
  • Olier, hvordan de fremstilles, og en beskrivelse af de gængse olier. 
  • Krydderier og krydderurter, hvordan de smager, og hvad de kan bruges til.
  • Motionsråd du kan bruge selv, og grunde til at motion er vigtig for din krop.
  • Forbrændingtabel, så du kan se, hvor meget du bruger ved forskellige daglige aktiviteter.
  • Kalorietabel på de gængse produkter i hverdagen angivet i KJ, Kcal, og Kulhydrater.
  • Vægtskema, så du kan følge din vægt over en periode.
  • Måleskema, til notering af vægt, talje, hofter, bryst, lår og arme.
  • Alle skillebalde i kalenderen har gode råd til din nye livstil, trykt på bagsiden.


  • Rigtig god fornøjelse med din KostKalender!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce