Aniston

Bruce Springsten

-Giver sin første koncert i Jylland den 8. juli.

Den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen kommer til Herning den 8. juli i år.
Bruce Springsten
Her optræder Springsteen & The E Street Band på MCH Outdoor Arena, der ligger i forbindelse med MCH Messecenter Herning og SAS Arena. Det udendørs koncertområde har kapacitet til op mod 50.000 fans, og det er første gang Bruce Springsteen spiller i Danmark, uden for København.

- For mig personligt har Bruce Springsteen hele tiden været på top 3 over kunstnere, jeg gerne vil have til MCH. Det bliver en stor og spændende opgave for os, når Springsteen for første gang nogensinde optræder i Jylland - nærmere bestemt på MCH Outdoor Arena i Herning, udtaler adm. direktør Georg Sørensen, MCH, og fortsætter:

- Vi glæder os meget til 2009, som bliver et stort og spændende kulturår i MCH med mange store navne på programmet. Først kommer Beyoncé og Jean Michel Jarre til Herning, og herefter følger de to internationale topnavne, Bruce Springsteen i juli og Coldplay til august.

Billetsalget starter mandag den 26. januar kl. 10 gennem Billetlugen.dk, på telefon 70 263 267 samt i Fona-butikkerne. Der sælges max 6 billetter pr. ekspedition. Billetpriserne går fra 500 til 675 kroner plus gebyr.

www.billetlugen.dk
www.fona.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt