Aniston

Brilleabe

Der er mange penge at spare ved at købe briller online

Der er mange penge at spare ved at købe briller online. Dette gælder ikke mindst for mærkevare-briller som Gucci, Prada etcetera, hvor man kan spare 50-75 % ved at købe brillerne på Internettet i stedet for i an brilleforretning.
Brilleabe
Alle os med briller kender følelsen: Man har fundet et fedt brillestel fra eksempelvis Prada i en brillebutik, hvorefter man kigger på prisskiltet og ser en pris på over kroner 3.000,-. Første gang er man måske naiv og tror at det er inklusiv glas, men det er det naturligvis ikke. Så med brilleglas koster et par "mærkevare-briller" nemt kroner 5.000,-.
 
Briller i Danmark er dyrere end i de fleste andre lande  - eksempelvis har Konkurrencestyrelsen fundet ud af at briller er 43 % billigere i Sverige!  Mange er derfor begyndt at tage til Sverige eller Tyskland for at købe briller.

Et alternativ til Sverige/Tyskland er at købe brillerne på Internettet. Ved at købe brillerne online kan man typisk spare 50-75 % i forhold til prisen ved en dansk optiker - vel at mærke for akkurat samme brillestel og akkurat de samme brilleglas!
 
Brilleguiden.dk  som er en uafhængig guide som beskriver, hvor nemt det er at købe briller på nettet, har analyseret forskellene på brillepriser i Danmark og på Internettet. Således koster et par Prada briller inklusiv glas kroner 1.900,- online - samme briller koster ca. kroner 5.000,- i Synoptik.
 
Brilleguidens fem trin til at købe briller online:

1.
Køb en synsprøve hos en optiker eller øjenlæge (koster ca. kroner 75,-).
2. Find det brillestel du vil have - du kan evtentuelt prøve dig frem i en brillebutik.
3. Noter brillestellets mærke og nummer.
4. Søg brillestel og nummer på Google - og find en online butik som forhandler stellet.
5. Bestil brillen online - og du modtager dem med posten ca. to uger efter:

Du har nu sparet 50-75 % i forhold til at købe brillerne hos for eksempel Thiele eller Synoptik.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce