Aniston

Bridget Jones' Dagbog 2

Randen af fornuft

9 ud af 6 stjerner
Endelig kom den. Filmen, de fleste piger har ventet på med en eller anden form for længsel. Opfølgningen på historien om den gæve Bridget Jones, der virkelig har talent for at jokke godt og grundigt i spinatbedet. Men kan den leve op til sin forgænger?
Bridget Jones' Dagbog 2
2'eren fortsætter 6 uger efter, at vi sidst forlod den kære Bridget. Hun har fundet sig den perfekte kæreste, Mark Darcy, og livet er bare skønt...

Hvis det nu var helt sandt, ville det ikke være helt i Jones' stil, og filmen ville have været uden samme humoristiske forviklinger, så Bridget hører selvfølgelig rygter om, at en meget langbenet, lækker kvinde ved navn Rebecca skulle være blevet spottet i kærestens lejlighed.

Det må undersøges, kunne 'Mr. Perfect' finde på at være utro?
ANNONCE
Bridget Jones' Dagbog 2
Dette resulterer i, at Bridget og Mark får deres små op- og nedture. De slår op, men alligevel ikke helt, for de er jo vilde med hinanden, "Lige som de nu engang er".

De tager derfor på en lille skitur væk fra det hele, eller væk fra det hele er jo så meget sagt, for Bridget opdager, at det ender i endnu en advokat-komsammen; og ja selvfølgelig er Rebecca med i troppen...

Midt i alle skænderierne dukker endnu en gammel kending op, 'Daniel Cleaver'. Han er i mellemtiden blevet en form for sexet guide på tv, og han er et stort hit hos publikummet.

Bridget bliver overtalt til at være hans kvindelige modstykke på skærmen, og idet hun har haft store problemer med Mark, hvilket har betydet, at de for alvor har slået op, tager hun så med tv-stationen og Daniel en tur til Thailand.
ANNONCE
Bridget Jones' Dagbog 2
Kliken med vennerne er der også, og de ved hvordan hun har det med 'Cleaver', så de beslutter, det er klogest, at veninden 'Shazzer' tager med og holder et vågent øje med hele Bridget/Daniel situationen.

Og af sted mod Thailand de tager...

Der sker selvfølgelig en masse forviklinger i Thailand både på kærlighedsfronten, men Bridget ender også i en langt værre situation, end hun umiddelbart før har præsteret...

Selve bogens og filmens handling følger ikke helt hinanden, men da Helen Fielding selv har været med til at skrive screenplayet, er det stadig helt i singlepigens ånd. Så selvom du har læst bogen, vil du stadig få dig en del overraskelser i filmen, ingen tvivl om det.
ANNONCE
Bridget Jones' Dagbog 2
Og som pige tænker man nok over endnu en lille detalje ved Renée Zellwegers rolle Bridget Jones; de mange ekstra kilo.

Dertil kan jeg så lige oplyse, at til premieren på The Edge of Reason mødte hun op lige så tynd, som hun nu engang faktisk er.

Personligt synes jeg, at det er rigtig flot klaret, at hun oveni at være den perfekte til rollen som Bridget Jones af hele to omgange, alligevel har kunnet præstere at smide alle de overflødige kilo igen.

Alt i alt er det simpelthen en rigtig god venindefilm; og drenge, I kan godt tåle at se den også - der er masser at grine af for jer!

Bestemt en film, der er værd at se.
ANNONCE
Del

Seneste nyt