Aniston

Bride Wars

Bitch fiiiight!

Er du klar til en rigtig omgang tøsefilm? Så hiv veninderne med ind og se Bride Wars, som viser hvad kvinde i den giftemodne alder vil gøre for at få drømmebrylluppet!  
Bride Wars
Emma (Anne Hathaway) og Liv (Kate Hudson) er bedste veninder. Det har de været siden de var helt små piger. De har været sammen i tykt og tyndt, taget sig af hinanden og delt en stor passion: et bryllup på The Plaza! Lige fra den dag, de som små piger, oplever et bryllup på The Plaza, har de begge ønsket sig det helt perfekte junibryllup. Og selvfølgelig skal de være hinandens brudepiger.  

Liv og Emma er nok bedste veninder, men de er to meget forskellige piger. Emma er den lidt stille, nemme pige, som hurtigt lader sig presse af andre, hvorimod Liv er hård og kontant. De bliver friet til begge to inden for de samme 24 timer. Emmas kæreste kommer først, og i desperation braser Liv ind på sin kærestes kontor og presser ham ud i et frieri - han har købt ringen, hun skulle bare have ventet 8 timer cirka.   

Sådan går det altså til, at pigerne endelig kan begynde den store planlægning: brylluppet på The Plaza. De skal være sammen om alt selvfølgelig, og de går også sammen til mødet med bryllupsarrangøren, hvor de er heldige! Der er 3 åbne datoer i juni. To den 6. juni og en den 27. juni. De aftaler hvem der skal have hvilken dag, og så er det ellers i gang med den helt store planlægning.  

Men så ringer bryllupsarrangøren. Der er sket en fejl, deres bryllup er blevet fejlbooket til den samme dag, og én af dem må vælge enten ikke at få sit junibryllup, eller vælge en anden lokation end The Plaza. Da ingen af dem vil bøje sig, sker det, som ingen havde ventet: Emma og Liv bliver uvenner. Ikke bare lidt, men sådan rigtige fjender og de forsøger hver især, at sabotere hinandens bryllup.
ANNONCE
Bride Wars
Sådan starter Bride Wars, og der er virkelig lagt op til en rigtig bitch fight her. Og det får man virkelig også! De gør ting ved hinanden, som ingen nogensinde ville ønske at blive udsat for lige op til sit drømmebryllup. Anne Hathaway og Kate Hudson spiller fremragende, som hinandens bedste veninder og hinandens værste fjender! De gør filmen værd at se!  

Bride Wars er både rigtig sød og samtidig rigtig sjov. Der er mange passager hvor man bare sidder og griner, fordi de ting, som de udsætter hinanden for, bare er så sindssyge. Det er samtidig en rigtig tårepresser, da den ikke kun omhandler bryllupper, men også hvordan det er at miste sin bedste veninde, ulykkelig kærlighed og hvordan det er skulle holde et bryllup uden have sine forældre hos sig.  

Bride Wars er helt sikkert en film, som er værd at se - husk kleenex. Den får præmiere i de danske biografer den 6. Marts 2009.

Se trailer på: www.bridewars.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce