Aniston

Bree Tanners korte liv efter døden

En ny Twillight-fortælling af Stephenie Meyer er nu i handlen. Vind den her!

Forfatteren bag Tusmørke-serien er nu på banen med en helt ny fortælling, som du har chancen for at vinde lige her på Aniston.dk

Bree Tanners korte liv efter døden
Stephenie Meyers Tusmørke-bøger har solgt over 230.000 eksemplarer i Danmark og intet mindre end 100 mio. på verdensplan.

I går (den 6. juni) udkom så endnu en vampyrfortælling af den populære forfatter.

Bogen har fået titlen "Bree Tanners korte liv efter døden", og den danske udgave er udkommet simultant med den amerikanske, så de danske vampyrfans ikke skal vente et eneste sekund for meget med at få deres næste Stephenie Meyer-fix.

"Bree Tanners korte liv efter døden" er en parallelhistorie til "Formørkelse" (bind tre af Twilight-sagaen), og handlingen strækker sig over den sidste uge af Bree Tanners liv, mens Victorias flok forbereder sig til angrebet på Cullen-klanen.

Bree Tanner kan knap nok huske, hvordan hendes liv var, før hun blev vampyr, i stedet er stort set hvert øjeblik opfyldt af en umættelig tørst efter blod... Og når hun ikke er optaget af jagt, kræver det alle de nyligt skærpede sanser og kræfter at overleve i flokken af nyfødte vampyrer.

Da Bree finder en uventet ven i den få måneder ældre vampyr, Diego, opdager de, at de kun er brikker i et dødsensfarligt spil, udtænkt af deres mystiske skaber.

Men hvordan slipper man væk og af sted med dobbeltspil, når man slet ikke kender reglerne...?  

I en blanding af fare, spænding og romantik fortæller Stephenie Meyer den isnende historie om den nyfødte vampyrhær, mens den forbereder sig på angrebet på Bella Swan og Cullen-klanen - helt frem til den uafvendelige slutning.

Vind "Bree Tanners korte liv efter døden"
Du har nu chancen for at vinde et eksemplar af den sprit nye Stephenie Meyer bog "Bree Tanners korte liv efter døden".

Klik dig ind her og se, hvordan du deltager i konkurrencen, som løber frem til den 22. juni 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt