Aniston

Brandon Boyd

Hot, langhåret forsanger i rockband

Den hotte, langhårede og tatoverede forsanger, Brandon Boyd, i rockbandet "Incubus" er hot og ret alternativ.
Brandon Boyd
Brandon, som er døbt Brandon Charles Boyd, måler 1,83 meter og er født den 15. februar 1976, hvilket betyder han er 29 år. Han er født i byen Van Nuys i Californien og er opvokset i Calabasas i samme stat.

Under sin skoletid på Calabasas High School, som han blev student fra i 1994, blev han medlem af et band, som hed "Incubus", og de blev hurtigt populære i området.

Brandon er selvlært sanger og påstår kun at have taget to sanglektioner, før han løb tør for penge og droppede sang-undervisningen.

Da Brandon er kreativ og god til at tegne, var det ham der skulle lave de flyers, der skulle deles ud i nabolaget. Han havde kopieret nogle tegninger fra sin mors bog om sex, men blev nødt til at lade være med at bruge dem, da fansene kom i tvivl om, hvilket slags band "Incubus" egentlig var.

Det var dog ikke en hindring for, at "Incubus" i 1996 fik en pladekontrakt og efter nogle dårligt sælgende albums, fik de i 2001 et hit, nemlig "Drive" og blev derefter de et af USA's mest populære rock-bands.

Brandon har arvet de gode gener fra både hans far, Chuck Boyd, som var model og skuespiller i 70'erne og 80'erne og hans mor, som er sanger og forfatter og kunstner.

Kreativitet lægger til familien, kan man roligt sige. For eksempel kan man finde en selvbiografi på nettet, skrevet af ham selv, og det er ret underlig læsning, hvor Brandon fortæller om sin opvækst som adopteret af en flok coyoter.

Han er desuden vegetar, er single, ryger jævnligt marihuana (som han siger, er hans inspiration når han skriver tekster), kan spille didgeridoo, fik sin første tatovering som 15-årig og har talent for at tegne.

Brandons foretrukne scorereplik er: "If I said you have a beautiful body, would you hold it against me?"

Hmmm, det er godt han har andre talenter, såsom hans udseende...

Diskografi

  • A Crow Left Of the Murder... (2004)


  • Morning View (2001)


  • When Incubus Attacks, Vol. 1 (2000)


  • Make Yourself (1999)


  • Enjoy Incubus (1997)


  • S.C.I.E.N.C.E. (1997)


  • Fungus Amongus (1996)
ANNONCE
Brandon Boyd
Del

Seneste nyt