Aniston

Bradley Cooper

Lækker, lækker, lækker...

Kan man være både skuespiller, lækker, sexet, smuk og en godhjertet engel på samme tid? Hedder man Bradley Cooper så kan man. Dog er han for mange stadig en ukendt skuespiller, men det gør ham ikke mindre lækker af den grund.
Bradley Cooper
Bradley Cooper blev født den 5. januar 1975 i Philadelphia, Pennsylvania.

Efter skolen, læste han videre på Georgetown universitet og blev færdig i 1997. Han valgte derefter at flytte til New York for at begynde på et kursus på "Actors studio drama school" som er en del af New York universitet. og det var her han indså at han virkelig ville forfølge sin drøm om at blive skuespiller.

Mens Bradley gik på "Actors studio drama school", og samtidig havde små roller i forskellige tv-serier, brugte han sine weekender på LEAP (Learning through the Expanded Arts Program), en frivillig organisation som lærer skuespil til skole børn.

Bradley Cooper har været med i mange kendte tv-serier såsom "Sex and the city", "Law and order" og "Alias". I Alias spillede Bradley rollen som Will Tippin, men havde en noget hård start, da Alias fans ikke var særlig begejstret for ham, men om det skyldes at han er en dygtig skuespiller eller om det er hans dejlige varme smil, så fik han til sidst vundet dem over på sin side.

Det er ikke kun tv-serier Bradley har været med i, han har også været med i flere store Hollywood film såsom "Wedding crashers" og  "Failure to launch", dog er han for mange, desværre stadig en ukendt skuespiller.

Men  Alting har jo en start, og mon ikke den kære Mr.Cooper bliver at se på det store lærred meget mere i fremtiden?

Så Find savlekluden frem, og tjek galleriet...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce