Aniston

Brad Pitt beholder tøjet på

Dårligt nyt til alle Brad Pitt-savlende tøser

Så er det frem med Kleenex-pakken og på tide at grave i bunkerne efter gamle Brad Pitt-film. Den er nemlig desværre god nok, piger. Lækkerbuksen, Brad Pitt, har valgt, at han ikke mere vil posere nøgen.
Brad Pitt beholder tøjet på
Brad Pitt mødte Angelina Jolie under optagelserne til "Mr. and Ms. Smith", og som vil alle ved, indledte de en hed, hed affære, der endte med, at Brad gik fra Jennifer Aniston og nu er fast sammen med Angelina. Han adopterede begge Angelinas adoptivbørn, og i år fødte Angelina ham datteren, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt.

Så nu mener den 43-årige skuespiller og far til tre, at det er på tide at opføre sig mere tækkeligt af hensyn til børnene. "Det påvirker så afgjort, hvad jeg vil nærme mig af roller i fremtiden. Jeg tror, at jeg vil prøve at være en smule mere moden omkring mine valg." lyder den sørgelige erklæring til The Sun.

Men, men den kære Brad Pitt er ikke færdig med at fylde sladderspalterne. Han har nemlig udtalt, at et bryllup med Angelina måske ikke er helt umuligt.
Han har dog stillet den betingelse, at før han giver sit ja, skal det være lovligt for bøsser og lesbiske at blive gift i USA.

"Angie og jeg vil overveje at blive gift, når alle i det her land, som har lyst til at blive gift, kan blive gift."

Så vi får nok ikke mere nøgen Brad Pitt, men måske får vi snart et bryllup?!
ANNONCE
Del

Seneste nyt