Aniston

Bones sæson 5

Booth og Bones leder efter flere knogler (og måske hinanden?) i femte sæson af successerien.

7 ud af 6 stjerner
Bones sæson 5
Skal de da ikke snart have hinanden?! Jo, det skulle man jo mene.

Men om Booth og Bones får hinanden i denne femte sæson af "Bones", skal jeg undlade at afsløre.

Den femte sæson af serien "Bones" er dog netop udkommet på DVD, og det er lige til at dykke ned i de 960 minutters underholdning - uanset om du har fulgt serien fra begyndelsen og dyrket hvert et afsnit, eller om du, som undertegnede, blot har set nogle få afsnit her og der.

Jagten på andet end mordere
I femte sæson af "Bones" er det naturligvis endnu engang Special Agent Seeley Booth og kollegaen Dr. Temperance Brennan, vi følger, mens de forsøger at opklare mord og mysterier for FBI.

De jager dog ikke kun morderne og de kriminelle. Nej de jagter også lidt hinanden. Eller gør de...? Ja, det gør de vist nok.

Sexet duo med 100 afsnit på bagen
En ting er sikker: De er en sexet duo, der har de videnskabelige evner og instinkterne i orden.

Og de bliver udsat for lidt af hvert i femte sæson af serien, hvor de blandt andet skal opklare mysterier med moderne hekse, mord på en musikbegavet amish-teenager, nisse-skeletter og myrdede rock'n'roll'ere.

Den nye sæson indeholder iøvrigt både et bryllup, seriens afsnit nummer 100 og beslutninger, som kan ændre Bones' og Booths liv for evigt!   

Det virker!
En af de klart mest charmerende ting ved femte sæson af "Bones" er helt sikkert, at Brennan og Booth går og flirter hid og did og trækker hænderne til sig efter flygtige berøringer. de flirter som aldrig før - og så alligevel ikke.

Den slags er set mange gange før. Og jeg ved ikke, hvorfor det bare altid virker med den slags relationer i serier, men det gør det ikke desto mindre.

Udover masser flirt og spænding på kærlighedsfronten byder femte sæson naturligvis også endnu engang på masser af spænding og solide mysterier, der skal opklares. Så der er spænding på flere niveauer.

Og hvis du er til serien #Bones", så vil du helt sikkert også nyde at se femte sæson - samtlige 960 minutter af den!

"Bones sæson 5" er udkommet på DVD den 2. november 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce