Aniston

Bogudsalget er rykket online

Over 900 titler med 50% rabat.

Mandag 16. februar starter det store bogudsalg på nettet, når internetboghandlen SAXO.com slår dørene op for deres store bogudsalg.
Bogudsalget  er rykket online
Udsalget byder på over 900 titler, der alle har fået slået 50 % af før-prisen, så kunderne får en reel og gennemskuelig besparelse.

Udvalget af titler er bredt, og mange både store og små forlag deltager. På den måde holder SAXO.com traditionen fra 'det store bogudsalg' i hævd ved at give plads til den store underskov af gode titler, der findes, og som pludselig får et udstillingsvindue på linje med bestsellerne.

'Det glæder mig, at vi udnytter nettets fulde potentiale ved at holde et stort udsalg, hvor vores kunder gennem det brede udvalg kan finde netop den særlige titel, der passer lige til deres interesse, siger Jørgen Balle Olesen, direktør og ejer af SAXO.com.

SAXOs udsalg spænder fra nichetitler som 'Engle i russisk båndknipling' og 'Pigen med svovlstikkerne' på arabisk/kurdisk til mere etablerede titler som Jan Guillous 'Fjenden i os selv' og Jane Aamund & Cecilie Frøkjærs 'Lys i livet'.

Udsalget er en kærkommen mulighed for at spare penge på bøger i disse krisetider. Et udvalg af bøgerne handler endda også om kriser, både den økonomiske og andre slags kriser som fx Muhammedkrisen. 'Kriser, krak og kaviar' og 'Karikaturkrisen - en undersøgelse af baggrund og ansvar' er et par eksempler herpå.

www.SAXO.com/udsalg
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce