Aniston

Bøgelund-Jensen fortolker Karen Blixens Afrika

I år er det 50 år siden den karismatiske, dragende og berømte forfatter og kvinde Karen Blixen døde. Men Bøgelund-Jensen vækker hende til live igen ...

Karen Blixen levede en på mange måder beundringsværdig tilværelse. Men hun levede samtidig med en evig dvælende melankoli.

I år er det 50 år siden, den legendariske Karen Blixen døde. Og i den anledning har designeren Signe Bøgelund-Jensen designet en kollektion, der er inspireret af netop Karen Blixen.

I had a farm in Africa ...
Signe Bøgelund-Jensen er født i Kenya og har derfor en helt særlig relation til Afrika, der ligesom hos Karen Blixen voksede med hende.

Fascinationen af Karen Blixen fik hun ind med modermælken gennem fortællinger, og hun husker tydeligt første gang, hun så ”Mit Afrika”.

En feminin og melankolsk kollektion
AW12-kollektionen fra Bøgelund-Jensen derfor også er inspireret af de unikke karaktertræk hos Karen Blixen, der kendetegnede hendes liv som indsigtsfuld kunstner, karismatisk kvinde, baronesse og ulykkelig forelsket.

Karen Blixens liv var fyldt med kærlighed, både den lykkelige og ulykkelige slags, og det er blandt andet den kærlighed og romantik, som Signe Bøgelund-Jensen har fortolket i den kollektion.

Kollektionens styles viser netop den kvindelighed og femininitet, der afspejler Karen Blixens personlighed og ikke mindst livshistorie.

Stylesene er alle designet og syet med tanke for kvinden og fremhæver derfor den kvindelige styrke.
ANNONCE
Smuk isnende grå blazer. - Bøgelund-Jensen fortolker Karen Blixens Afrika Smuk isnende grå blazer.
Let grå bluse fra Bøgelund-Jensen. Pris 1950 kr. - Bøgelund-Jensen fortolker Karen Blixens Afrika Let grå bluse fra Bøgelund-Jensen. Pris 1950 kr.
Cool workwear vest. Pris 3800 kr. - Bøgelund-Jensen fortolker Karen Blixens Afrika Cool workwear vest. Pris 3800 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce