Aniston

Bob Dylan

Udgiver sit album nummer 46, og kan også høres live i Forum den 29/3.

Hans første album udkom i 1962 og hed slet og ret Bob Dylan. Nu 47 år senere udkommer hans album nummer 46. Det betyder at den produlktive og kreative kunstner i næsten et halvt århundrede, har udgivet et album årligt.
Bob Dylan
I går annoncerede Columbia Records, at Bob Dylans nye studiealbum, kommer på gaden den 28 april. Together trough life som albummet hedder, blev indspillet sidste år og er produceret af Jack Frost. Udløseren til albummet var nummeret "Life is hard" som Dylan skrev til den unge franske filminstruktør Oliver Dahan, hvis mest kendte film er Spurven fra 2007, som handler om den franske sangerinde Edith Piaf's liv.

Dylans sidste album som udkom i 2006 hed Modern times, og hittede over hele verden. På den amerikanske billboard lå den på første pladsen, hvilket den også gjorde i syv andre lande. I yderligere 22 lande røg den op under de fem første pladser. Så man må sige at det er ret godt gået af den nu 68 årige amerikaner. Modern Times er et af hans mest succesrige albums, og solgtes i ikke mindre end 2,5 millioner eksemplarer, samt gav ham hele to grammy awards.

I 2008 fik Bob Dylan Pulitzer prisen for "hans grundlæggende indflydelse på populærmusikken og på amerikansk kultur, præget af lyriske værker med ekstraordinær poetisk kraft". Pulitzer prisen er en  er en amerikansk journalist, litteratur og musikpris, der uddeles årligt.

29 marts 2009 kan man opleve ham i Forum, København. Det er anden gang på få år han kommer til landet. sidste gang var i maj 2007 hvor han spillede i herning Messecenter.

Billetter kan købes gennem Billetlugen prisen ligger fra 495,- til 550,-. Der er både stå og siddepladser.
ANNONCE
Del

Seneste nyt