Aniston

Bo billigere på hotel

Skær ned i en af feriens største udgifter med nogle få krumspring.

Bo billigere på hotel
Hotelværelset er ofte en stor post i feriebudgettet.

Men hvis du tager dig tid til at researche lidt, inden du bestiller, kan der være mange penge at spare.

Hoteleksperten Hotels.com guider dig her til, hvordan du finder frem til de bedste hotelpriser og dermed sparer penge på overnatningen.

1. Først og fremmest kan der være penge at spare ved at gå uden om rejsebureauerne og selv stå for hotelreservationen. Prøv at tjekke priserne på bookingportaler som Hotels.com, hvor der ofte er gode rabatter at hente.

2. Vær opmærksom på, at der næsten altid er gode rabatperioder at gøre brug af. Tilmeld dig nyhedsbreve, så du er opdateret omkring, hvilke rabatter der gør sig gældende hvor.

3. Hvis du bestiller i god tid, kan du være heldig at få dine overnatninger til en favorabel pris, og der er gode chancer for at få rabatter eller ekstra freebies, så som ekstra nætter uden omkostninger.

4. Du kender sikkert loyalitetsprogrammer, som giver en gratis kop kaffe eller rabat på benzin, når du har købt en vis mængde hos samme kæde. Og nu betaler det sig også at være loyal mod sin bookingportal. Med Hotels.com’s Welcome Rewards belønnes loyale kunder med én ekstra overnatning på et af de 65.000 registrerede hoteller, hver gang de har booket ti overnatninger via Hotels.com. Altså får du her hver 11. overnatning helt gratis oven i købet.

5. Samtidigt er tomme værelser i sagens natur dårlig forretning for hotellerne, hvorfor mange hoteller sænker priserne i dagene op til, hvis de har ledige værelser. På Hotels.com’s mobilapp kan du eksempelvis finde værelser for en slik ved brug af funktionen ”Aftenens lokale tilbud”. Så hvis du har is i maven, kan du på denne måde også ende med at komme langt for dit overnatningsbudget og endda være heldig at få flere stjerner med i købet, end hvad du havde regnet med.

6. Hvis du har mulighed for det, er der også penge at spare ved at undgå højsæsonerne og i stedet tage af sted i lavsæsonerne og på den måde få store prisnedsættelser.

7. Modsat turisthotellerne har nogle hoteller primært forretningsfolk boende, hvorfor de måske er dyrere at booke på hverdage, mens mange værelser står tomme over weekenden. Her vil du altså kunne være heldig at finde gode betalelige værelser på lækre hoteller over weekenden.

8. Sørg for at booke et hotel uden pool, restaurant og spa, hvis du alligevel ikke tror, at du vil bruge disse faciliteter. Disse vil blot forhøje den totale pris for dit værelse, og hoteller uden er oftest billigere.

9. Tager I flere af sted på ferie og prioriterer højere at komme længst på budgettet end at have hver jeres værelse, kan I prøve at booke et værelse med eksempelvis fire senge i stedet for to værelser med to senge. Ofte er der en betydeligt beløb at spare på denne måde, og I kan i stedet få større glæde af hinandens selskab.

10. Location is everything! De mest centrale hoteller er ofte også de dyreste. Faktisk ligger de bedste hoteller ofte lige uden for byens centrum, og de er ofte billigere end de hoteller, der ligger mere centralt. Lav lidt research på byens hoteller, og se om ikke du kan få mere for pengene ved at rykke 500 meter ud fra centrum.

11. Sidst men ikke mindst kan det også være en ide at være fleksibel med hotelstjernerne. Selvom det måske ikke lyder helt logisk, så kan et 4-stjernet hotel være billigere end et 3-stjernet. Så lad være med at låse dig fast på kun at søge på 3-stjernede hoteller. Udvid din søgning. Så kan det være, du bliver positivt overrasket og kan få en ekstra stjerne oveni hatten – og oveni købet spare penge.
ANNONCE
Del

Seneste nyt