Aniston

BMI = 20,85

De perfekte tal, der får fyrene til at savle

Det er en skrøne - du behøver ikke længere at skjule dine deller på maven eller prøve på at tabe 5 kilo, fordi du synes, dine lår er blevet for store! Du skal ikke længere bekymre dig om din vægt, men blot sørge for at holde dit BMI på de optimale 20,85.
ANNONCE
BMI = 20,85
Det er det ubevidste krav fra de 700 mænd og kvinder, som deltog i en undersøgelse i England og Malaysia. Det svarer cirka til, at hvis du er 1,70 meter høj og vejer 60 kilo, så er du perfekt i fyrenes øjne.

Og er du 1,60 meter høj, skal du veje 53 kilo, for tilnærmelsesvist at opfylde det ubevidste krav.

Så nu kan reklamebranchen godt pakke sammen med deres underskønne, anoreksiramte modeller, som ingen har en verdens chance for at komme til at ligne.

Og er det rigtigt, at de fusker med modellernes

lange, smukke ben og fjerner næsten usynlige deller, så kan de lige så godt lave det hele om igen. Det var i hvert fald, hvad forskere på University College London og Newcastle University fandt ud af, for et BMI på 20,85 sælger langt bedre end et BMI på 17.

Og ifølge Ezilon.com har det også vist sig at være sandt under "Miss Wales 2005", hvor alle finalisterne lå meget tæt på de ideelle tal.

Sådan beregner du dit BMI

Vægt (kilo) gange vægt (kilo)
Her er nogle eksempler på de kalkulatorer, man kan finde på nettet:

Bmi-scale

Cyclecity

Weightconcultants

Medicin med fornuft

Hvilke tal betyder hvad?

  • BMI under 18 = Undervægtig


  • BMI mellem 18 og 25 = Normalt


  • BMI mellem 25 og 30 = Overvægtig


  • BMI mellem 30 = Svært overvægtig


  • Det er dog ikke altid, at det passer. Meget muskuløse sportsudøvere kan have et urimeligt stort BMI, ligesom top-mavede mænd og gravide eller ammende kvinder heller ikke kan regne med deres BMI.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce